Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Armata Statelor Unite a selectat SPSS pentru a preveni amenintarile cibernetice asupra infrastructurilor critice

Armata Statelor Unite a selectat SPSS pentru a preveni amenintarile cibernetice asupra infrastructurilor critice

Romsym Data, unic distribuitor si centru autorizat de instruire SPSS in Romania anunta faptul ca U.S. ArmyA's Critical Infrastructure Assurance Program for Cyber Threats (CIAP-CT) a selectat aplicatia SPSS pentru a identifica si corela modelele de atac cibernetic asupra infrastructurilor critice.CIAP-CT, parte a HISTO (Homeland Infrastructure Security Threats Office), este predispusa la amenintari cibernetice in ceea ce priveste infrastructurile civile care sprijina misiunea militara a Statelor Unite de a muta trupe si a aproviziona lumea intreaga.

A"Aplicatia de analiza predictiva de la SPSS a fost aleasa pentru ca era cel mai robust pachet pentru a corela modelele de atacuri ciberneticeA", a declarat Directorul HISTO, Maior Jeffrey T. Newhard. A"SPSS ne va furniza a imagine strategica a incercarilor cibernetice de atac asupra Statelor Unite ale AmericiiA".

SPSS a fost recent selectata si de catre U.S. Army Combat Readiness Center (CRC) pentru a identifica trendurile legate de informatii cu grad de risc, imbunatatind abilitatea Centrului de a previziona, controla si preveni amenintarile asupra trupelor Statelor Unite.

Despre SPSS Inc.

SPSS Inc. este cel mai mare producator de tehnologie si servicii de analiza predictiva. Tehnologia SPSS faciliteaza o mai usoara legatura intre date si actiunea eficienta prin elaborarea unor concluzii, rapoarte de incredere in legatura cu conditiile curente si evenimentele viitoare. Peste 250.000 de clienti din domeniile comertului, academic si din sectorul public folosesc tehnologia SPSS in scopul cresterii veniturilor, reducerii costurilor, imbunatatirii performantei si al detectarii si prevenirii fraudelor. Fondata in 1968, SPSS are sediul in Chicago, Illinois.

Despre Grupul Romsym

Grupul Romsym este unic distribuitor autorizat al produselor SPSS in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Stelian Gorgan

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 922 ori