Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

FINANTARI INSTITUTIONALE
Banca Romaneasca are inca 6 milioane de dolari de la International Financial Corporation pentru IMM din Romania

FINANTARI INSTITUTIONALE Banca Romaneasca are inca 6 milioane de dolari de la International Financial Corporation pentru IMM din Romania

Banca Romaneasca va beneficia de o noua linie de finantare in valoare de 6 milioane de dolari din partea International Finance Corporation (IFC) pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.
IFC este divizia de investitii pentru Banca Romaneasca va beneficia de o noua linie de finantare in valoare de 6 milioane de dolari din partea International Finance Corporation (IFC) pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.
IFC este divizia de investitii pentru sectorul privat a Bancii Mondiale si a mai participat alaturi de Fondul Romano-Amercian de Investitii (FRAI-RAEF) la finantarea firmelor mici si mijlocii prin programul PIMM in valoare de 10 milioane de dolari, program pe care Banca Romaneasca il deruleaza si in prezent.
Banca Romaneasca a fost agreata de IFC pentru derularea programului de creditare a intreprinderilor mici si mijlocii, potrivit acelorasi surse, si pentru faptul ca este singura banca care are incheiata o polita complexa de asigurari cu Lloyd"s. (Comunicat Banca Romaneasca 7 aprilie 2001)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1051 ori