George Ciobanasu a parasit Millennium Bank pentru Banca Comerciala Carpatica

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 17:45
3652 citiri
George Ciobanasu a parasit Millennium Bank pentru Banca Comerciala Carpatica

George Ciobanasu va ocupa de luna viitoare functia de director general adjunct al Bancii Comerciale Carpatica, dupa ce a lucrat anterior la mai multe banci de pe piata romaneasca, ultima data la Millennium Bank, a anuntat miercuri banca cu sediul in Sibiu, precizeaza NewsIn.

Ciobanasu va conduce activitatea de operatiuni bancare pentru companii (corporate banking) in cadrul bancii.

"Principalele obiective de management ale noului director general adjunct desemnat urmaresc cresterea competitivitatii bancii si dezvoltarea portofoliului de clienti companii, printr-o oferta de produse si servicii de calitate", se spune in comunicatul Bancii Carpatica.

Ciobanasu a lucrat anterior la Banca Transilvania, Bancpost si Millennium Bank
. El a a condus reteaua de unitati Bancpost din Bucuresti, iar Millennium Bank Romania s-a ocupat de managementul portofoliului de clienti IMM si Corporate.

Anuntul vine in contextul in care Banca Carpatica se afla in plina perioada de schimbare a conducerii executive. La inceputul acestei luni, consiliul de administratie al bancii l-a numit pe Nicolae Surdu in functia de director general, in locul lui Nicolae Hoanta, care ocupa si functia executiva, aproband totodata o conducere dualista a bancii, prin directorat si consiliu de supraveghere.

Anterior, Nicolae Surdu ocupase functia de director general al sucursalei Fortis Bank din Romania.

Viorel Grigore, un membru in consiliul de administratie al Bancii Carpatica, ocupa functia de presedinte interimar al bancii, in locul lui Nicolae Hoanta, pana la adunarea generala, cand va fi aleasa o noua conducere, pe structura dualista.

In primele noua luni din 2009, BCC a inregistrat un profit brut de circa 6 milioane lei, in crestere de patru ori fata de rezultatul obtinut in intervalul similar al anului trecut, potrivit datele preliminare prezentate recent de banca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#millensium, #bank, #banca, #carpatica, #comerciala, #banci , #stiri Banca Carpatica