Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banca Comerciala Carpatica si BEI finanteaza IMM-urile

Banca Comerciala Carpatica si BEI finanteaza IMM-urile

Banca Comerciala Carpatica a anuntat, miercuri, ca finanteaza IMM-urile in colaborare cu Banca Europeana de Investitii, valoarea creditului urmand sa ajunga la cel mult 5 milioane euro pentru finantarea capitalului de lucru si pana la 10 milioane euro pentru finantarea investitiilor, informeaza NewsIn.

Banca acorda "Creditul BEI pentru IMM-uri", participand la o schema de finantare derulata in colaborare cu Banca Europeana de Investitii, pentru a sprijini intreprinderile mici si mijlocii (IMM) autonome din diverse domenii de activitate, se arata in comunicat.

BEI este institutia financiara a Uniunii Europene, infiintata in 1958 prin Tratatul de la Roma, ce se implica alaturi de alte institutii bancare, in finantarea programelor de investitii care sunt conforme cu obiectivele economice stabilite de UE si care servesc intereselor europene comune.

Banca Comerciala Carpatica (BCC) are in prezent o retea de 200 de unitati si a afisat un profit brut de circa 6 milioane lei pentru primele noua luni din 2009, de patru ori mai mare decat cel obtinut in intervalul similar al anului trecut. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1508 ori