Banca Comerciala Carpatica isi dubleaza numarul de bancomate

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 12:13
7926 citiri
Banca Comerciala Carpatica isi dubleaza numarul de bancomate

Banca Comerciala Carpatica si Euronet au pus bazele unui parteneriat inovativ pe piata terminalelor ATM, orientat spre cresterea calitatii serviciilor oferite detinatorilor de carduri.

Astfel, incepand cu 1 aprilie 2014, clientii BCC au acces la o retea de peste 400 de bancomate, cele 220 ATM-uri care deservesc in prezent clientii bancii adaugandu-se retelei Euronet.

Impreuna cu partenerul sau, unul din liderii mondiali in industria procesarii de tranzactii electronice si singurul operator al unei retele independente de ATM-uri din Romania, Banca Comerciala Carpatica a adoptat o solutie care dubleaza, pentru clientii sai, reteaua de distributie ATM si aduce servicii de calitate superioara, in conditii neschimbate privind comisioanele de utilizare a bancomatelor.

"Clientii sunt principalii beneficiari ai acestui parteneriat. Crestem cantitativ, dar si in calitate: solutia identificata impreuna cu Euronet aduce nu doar o retea dubla de ATM-uri, ci si un nivel semnificativ crescut al calitatii serviciilor. Detinatorii de carduri vor avea o experienta mai buna in utilizarea bancomatelor, fara costuri suplimentare", a declarat Johan Gabriels, CEO Banca Comerciala Carpatica. "Suntem convinsi ca acest proiect, benefic pentru piata din Romania, este o excelenta baza de dezvoltare a serviciilor de carduri oferite clientilor nostri si credem ca impreuna cu Euronet - furnizor specializat si cu expertiza bogata in domeniu - vom continua sa oferim solutii de top".

"Suntem extrem de incantati de extinderea relatiei de business cu Banca Comerciala Carpatica si credem ca aceasta este o piata aflata intr-o continua dezvoltare. Este important ca atat Banca Comerciala Carpatica cat si clientii sai, vor experimenta toate avantajele pe care clientii nostri din alte tari le au deja. Ne bucuram ca am realizat cel mai amplu pionierat in Romania si vrem ca acesta sa fie doar inceputul", a precizat Nikos Fountas, vice-presedintele Executive Euronet si Director Executiv al Europe EFT.

In cadrul acestui parteneriat, Euronet Romania va prelua ATM-urile BCC, le va include intr-un program de re-branding si le va integra in reteaua de ATM-uri Euronet care, astfel, va depasi cota 400.

#retea bancomate Banca Carpatica, #clienti Banca Comerciala Carpatica, #ATM Banca Carpatica , #stiri Banca Carpatica