Managementul Comunicarii A- Cheia Proiectelor de Succes

Luni, 06 Februarie 2006, ora 11:04
1589 citiri

CODECS impreuna cu partenerul sau Coaching Institute, continua seria evenimentelor PM Cafe lansata in 2005 si va invita la a-7-a reuniune PM Cafe care va avea loc pe data de 7 februarie 2006, la Hotel Howard Johnson, Sala Platinium, incepand cu orele 18:30.Tema propusa este A"Managementul Comunicarii - Cheia proiectelor de succesA", avandu-l ca moderator pe Dr. Horea Murgu, Presedinte Coaching Institute

Comunicarea reprezinta un factor de influenta puternic al succesului unui proiect. Cu cat proiectul este mai mare cu atat partile implicate sunt mai diverse A- echipa de project manageri, client, sponsor - iar comunicarea este mai sofisticata. In cadrul acestei reuniuni PM Cafe, ne propunem sa evidentiem obligativitatea unui management eficient al comunicarii in PM si modalitatile prin care se pot preintimpina probleme, care pot aparea in cadrul unui proiect, datorita nivelurilor diferite ale asteptarilor partilor implicate.

Vor participa in calitate de invitati speciali:

A Crenguta Rosu, Managing Partner - DC Communication

A Fulga Dimitrescu, PR & Communication Manager - JTI

A Prof. George COJOCARU, Presedinte - GCI Consultanta si Inginerie

A Silviu Miron, Project Manager - AVON

A Marian Stas, Presedinte - Fundatia CODECS pentru Leadership

Sunt invitati sa participe reprezentantii companiilor a caror activitate se desfasoara prin proiecte, furnizori de solutii si servicii in domeniul managementului de proiect, mediul academic, comunitatea profesionala a managerilor de proiect, manageri executivi si manageri de comunicare.

www.codecs.ro

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!