Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

USAID - Finantare pentru crescatorii de pasari din Romania

USAID - Finantare pentru crescatorii de pasari din Romania
Agentia Internationala pentru Dezvoltare a Statelor Unite ale Americii (USAID) va finanta programe de asistenta tehnica pentru producatorii de carne de pasare din Romania cu cca. 190.000 USD, incepand din noiembrie 2001, prin interm Agentia Internationala pentru Dezvoltare a Statelor Unite ale Americii (USAID) va finanta programe de asistenta tehnica pentru producatorii de carne de pasare din Romania cu cca. 190.000 USD, incepand din noiembrie 2001, prin intermediul unor proiecte de parteneriat nonguvernamental.
Programele au ca scop scaderea costurilor de productie a carnii de pasare si oua, precum si imbunatatirea calitatii produselor - in beneficiul consumatorilor din Romania.
Parteneriatul vizeaza si stimularea dezvoltarii sectorului privat, prin scaderea costurilor de productie si cresterea profitului.
In cadrul proiectului vor fi cuprinse 30 dintre cele mai importante unitati avicole din tara, care vor beneficia gratuit de asistenta tehnica in cadrul programului, pe o perioada de 12 luni.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1180 ori