Cum arată noaptea cea mai nouă autostradă din România: "Prima testare a iluminatului public" VIDEO

Luni, 27 Noiembrie 2023, ora 19:16
0 citiri
Cum arată noaptea cea mai nouă autostradă din România: "Prima testare a iluminatului public" VIDEO
Secțiuni din tronsonului 2 nord al autostrăzii A0 FOTO Facebook/ Irinel Scrioșteanu

Autoritățile din România sunt la câteva ore distanță de inaugurarea primului tronson dintr-o autostradă nouă.

Irinel Scrioșteanu, secretat de stat în Ministerul Transporturilor, a postat o înregistrare video pe pagina de Facebook, în seara zilei de luni, 27 noiembrie.

Filmul prezintă inspecția oficialului de la Transporturi pe întreg segmentul de 10 kilometri al lotului 2 nord din autostrada A0.

Lotul face legătura între A3 și DN1, în zona localităților Otopeni-Balotești.

Cei 10 kilometri, predați înainte de termen de consorțiul de firme UMB, administrat de Dorinel Umbrărescu, urmează a fi deschiși traficului în următoarele zile, cel mai probabil pe 1 decembrie.

UMB a început lucrările la acest tronson în vara lui 2022 și avea ca termen de finalizare vara 2024. Lotul II are o lungime totală de 19 kilometri, terminați aproape în totalitate. Și restul traseului urmează să fie predat în curând de constructorul român.

Problema este că restul kilometrilor de pe acest lot sunt de-o parte și alta a nodurilor rutiere A3 și DN1 și nu au o descărcare de trafic care să permită folosirea lor, în condițiile în care loturile I și III ale inelului nordic, unde lucrează alte societăți, sunt departe de a fi terminate.

...citeste mai departe despre "Cum arată noaptea cea mai nouă autostradă din România: "Prima testare a iluminatului public" VIDEO" pe Ziare.com

#autostrada ao, #lot umbrarescu autostrada bucuresti, #iluminat a0 , #Stiri Administratie