StoreVan sau cum sa dezvolti o afacere de succes intr-un domeniu mai putin cunoscut in Romania

Vineri, 27 Mai 2016, ora 18:11
4092 citiri
StoreVan sau cum sa dezvolti o afacere de succes intr-un domeniu mai putin cunoscut in Romania

Odata cu dezvoltarea domeniului de business din Romania, mai ales in ultimii ani, tot mai multe companii aflate la inceput de drum incearca sa gaseasca solutiile potrivite pentru a obtine succesul cu propriile afaceri.

Fie ca investesc in promovare, fie ca aleg sa isi directioneze resursele in tehnologie sau in personal cu experienta relevanta in domeniul de activitate, de foarte putine ori rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

De ce? Intrucat oamenii au la dispozitie sute sau chiar mii de variante din care sa aleaga atunci cand au nevoie de un produs sau de un serviciu, existand nenumarate firme in orice bransa, poate fi dificil pentru o companie sa se faca remarcata in multime si sa convinga audienta ca merita sa fie aleasa. Si atunci care este reteta unei reusite?

Un domeniu inca neexploatat suficient in Romania il reprezinta cel al echiparii vehiculelor comerciale utilitare. La prima vedere, poate suna greoi, complicat, insa este vorba despre un lucru de care oamenii au nevoie in fiecare zi.

Persoanele care transporta marfa si strabat tara in lung si-n lat stiu cat de importanta este siguranta in astfel de cazuri si cat de mult conteaza ca produsele sa ajunga la destinatie in stare perfecta.

In sensul acesta, StoreVan este una dintre principalele companii autohtone specializate in dotarea autovehiculelor cu spatii de depozitare si accesorii utile, in functie de nevoile si preferintele fiecarui client in parte.

Astfel, dispune de o varietate de produse: cutii de scule metalice sau plastice, module, rampa de incarcare, podea cu dublu nivel pentru optimizarea volumului de incarcare, suport pentru tevi, sistem de blocare a usilor autovehiculului, magneti pentru prinderea sculelor pe un panou perforat sau lampi cu LED pentru o luminare eficienta.

Toate acestea au fost create pentru a profita la maximum de spatiul disponibil dintr-o masina si pentru a ajuta utilizatorii sa salveze timp si efort.

Foto: www.storevan.ro / Interiorul unui autovehicul echipat de SuperVan

StoreVan - Calitate si design

Toate modulele StoreVan sunt realizate din materiale de inalta calitate si sunt testate pentru a fi garantate siguranta si eficienta.

Structurile au la baza otel, plastic si aluminiu, astfel ca asigura stabilitate, luminozitate si un design deosebit, cu un nivel de zgomot redus la minim.

Accesorii standard sunt disponibile in kituri de asamblare pentru echiparea tuturor tipurilor de vehicule utilitare, de la autoturisme la camioane de mari dimensiuni, indiferent ca este vorba despre Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault sau Volkswagen.

StoreVan - Utilitate

Produsele realizate sub marca StoreVan sunt rezultatul multor ani de experienta si competente tehnologice, precum si a unor studii aprofundate cu privire la cerintele si nevoile celor care folosesc vehicule utilitare zi de zi.

StoreVan ofera o gama diversificata de accesorii realizate cu mare atentie la detalii, cu scopul de a face viata profesionala mai simpla.

Datorita unui software avansat, specialistii StoreVan proiecteaza mici ateliere pe roti, proiecteaza si adapteaza produsele si serviciile oferite, putand modifica intr-un mod eficient interiorul unei masini.

Cu ajutorul echipamentelor si sistemelor comercializate de StoreVan, orice transport devine o activitate sigura, placuta, desfasurata in cele mai bune conditii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#StoreVan solutii depozitare auto, #StoreVan flota auto, #StoreVan transport marfa , #Tuning auto