Modifica-ti masina cu componente sport

Sambata, 14 Iulie 2012, ora 00:00
2903 citiri
Modifica-ti masina cu componente sport

BMW a creat un nou catalog digital pentru pasiunea ta: performantele BMW-ului din dotare. Gama exclusiva BMW Performance este mult mai accesibila acum si iti da posibilitatea de a contacta si obtine informatii direct de la service-urile autorizate BMW.

Aici vei gasi accesorii originale care imbunatatesc performantele dinamice si imaginea sportiva a masinii tale, fie ca este un Seria 1, Seria 3, BMW X5 sau X6.

"Produsele pot fi achizitionate sub forma de kit (ex. Kit aerodinamic ce contine, spoilere fata/spate, praguri laterale, capace oglinzi etc) sau individual astfel incat, clientii isi pot personaliza autoturismul in functie de preferinte.

Printre cele mai scumpe kit-uri se afla cel pentru pachetul aerodinamic BMW Performance pentru BMW X6. Acesta contine spoilere fata si spate, praguri laterale, grile frontale, eleron", au declarat oficialii BMW pentru Business24.

Orice componenta pe care ti-o alegi de pe site poate fi personalizata si instalata la oricare dintre service-urile autorizate BMW.

Gama BMW Performance include componente pentru sasiu, componente pentru grup motor propulsor, pentru aerodinamica si design interior si exterior.

Poti sa iti alegi un volan sport acoperit cu piele Alcantara, scaunele scoica sau chiar sisteme de evacuare pentru un plus de putere fizica si sonora. Pe langa faptul ca fiecare accesoriu este creat dupa secificatia modelului si a dorintelor tale, componentele sunt realizate din fibra de carbon pentru a fi cat mai usoare.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#BMW tuning, #modifica BMW sport, #accesorii sport BMW , #Tuning auto