Jeep Wrangler Black Hawk, un vehicul dedicat exclusiv aventurierilor

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 17:09
9022 citiri
Jeep Wrangler Black Hawk, un vehicul dedicat exclusiv aventurierilor
Foto: Luxatic

Cum nu foarte des ai ocazia de a te lovi de o masina rezultata in urma cooperarii intre britanici si americani, Jeep Wrangler Black Hawk iti va starni din prima curiozitatea.

Nu e de mirare, in contextul in care produsul rezultat din cooperarea Chelsea Truck - Afzal Kahn arata ca o bestie off-roada gata se dezlantuie spiritul de aventura in tine, remarca revista Luxatic.

Pe scheletul unui clasic Jeep Wrangler, cele doua firme au reusit sa suprapuna o noua imagine, mult mai amenintatoare, a masinilor preferate de toti aventurierii gata sa porneasca la drum.

Impresia de agresivitate pe care o degaja jeep-ul in editie limitata este generata de culoarea intunecata a caroseriei sale, dar si de modificarile aduse aripilor masinii, grilei frontale si de jantele Kahn din aliaj special adaugate vehiculului.

Interiorul este la fel de surprinzator, micutul SUV dovedindu-se a fi capabil sa concureze cu designul unor masini de lux gratie tapiteriei din piele cu cusatura aurita si a consolei de bord protejata cu acelasi material fin.

Practic, Jeep Wrangler Black Hawk tinde sa beneficieze de tot luxul caracteristic masinilor britanice, dar si de rigiditatea cazona a masinilor militare sid e performanta motoarelor americane, aspecte care pot propulsa acest model in topul preferintelor publicului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#masini tunate, #SUV lux, #Jeep Wrangler Black Hawk , #Tuning auto