Cum se transforma banala dubita Mercedes Vito intr-o limuzina pentru nababi

Duminica, 10 Aprilie 2016, ora 00:00
13793 citiri
Cum se transforma banala dubita Mercedes Vito intr-o limuzina pentru nababi
Foto: Carisma Auto Design

Cum faci dintr-o masina de familie o limuzina dupa care si proprietarii de Rolls Royce ar ravni? Simplu, ii lasi pe specialistii de la Carisma Auto Design sa dea proba talentului pe masina ta.

Expertii firmei bitanice sunt in stare sa faca dintr-un Mercedes Vito un exemplu de opulenta in privinta dotarilor interioare, chiar daca forma automobilului va ramane neschimbata la exterior, remarca Luxatic.

Practic, te vei bucura de un lux demn de un nabab, in vreme ce vei defila nestiut pe strazile orasului.

Mercedes Vito este si cel bun exemplu de remodelare a interiorului unui masini reusita de expertii Carisma Auto Design.

Dintr-o simpla masina de familie, V-Class se poate transforma intr-un mod aproape inimaginabil intr-o veritabila limuzina pentru 2, 3, 4 sau 5 pasageri.

Unul dintre modelele modificate a fost realizat la cererea exclusiva a unui client din Dubai, iar standardele de lux adoptate de seicii din zona se regasesc pe deplin la interiorul Mercedesului Vito.

Practic, acesta a ales tot ce era mai bun in materie de tuning auto la Carisma: piele fina cu butoni din diamante, lemn exotic si o serie de gadgeturi care ar lasa cu gura cascata orice fan al tehnologiei digitale.

In interiorul Mercedesului V-Class remodelat de Carisma Auto Design se regasesc un televizor smart cu diagonala de 100 cm, camere de supraveghere amplasate in botul si in spatele masinii, un sistem audio Bang & Olufsen, un racitor performant si un sistem de climatizare ultramodern.

La cerere, designerii Carisma sunt gata sa pastreze o serie din caracteristicile unei masini de familie, adaugand in sistemul infotainment intergrat si console Playstation sau Xbox, conexiune internet wi-fi, computer personal, un mini-server Apple sau ecrane tactile pentru controlul iPad-ului.

Nu-i asa ca de-acum vei privi cu alti ochi un Mercedes Vito?

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#tuning auto lux, #Mercedes Vito Carisma Auto Design, #interior limuzina, #dotari duba Mercedes tunata , #Tuning auto