Cum dai o viata noua unei limuzine clasice

Sambata, 01 August 2015, ora 00:00
1984 citiri
Cum dai o viata noua unei limuzine clasice
Foto: Torque

Tuningul fin nu poate fi realizat de orice mecanic amator. Pentru un proiect elegant, dar care sa sporeasca cu adevarat performantele tehnice si estetica masinii tale, cea mai buna solutie ramane un atelier specializat in upgrade-ul masinilor unei companii.

Tom's, de exemplu, este unul dintre producatorii si furnizorii directi de piese ai Toyota si Lexus.

Iar experienta dobandita in cei 35 de ani de activitate i-au facut pe inginerii firmei sa creeze noi piese care transforma radical imaginea masinilor japoneze, relateaza portalul Luxury Insider.

Ingredientele acestui proiect au constat intr-o limuzina Lexus IS250 si o serie de piese performante create in atelierele firmei sau preluate de la alti producatori.

Practic, inginerii de la Tom's au dus gama limuzinelor Lexus catre o linie mai sport prin simpla ajustare a garzii de sol cu un set de suspensii Tom Advox.

Noua linie trasata masinii de lux este completata de un spate usor coborat, o masca care invaluie botul masinii si elemente de protectie laterale adaugate pragului inferior.

Stilul sport este subliniat discret si de toba de esapament cu tevi duble si un set de jenti VP8 din aliaj special.

Performantele motorului pot fi de asemenea sporite prin adaugarea unui sistem de alimentare linear (LTS) creat chiar in atelierele companiei si a sistemului de admisie a aerului de pe un Lexus F-Sport.

Pentru noua putere dezvoltata acum de motor ar trebui sa pregatesti si un set de pneuri cu aderenta sporita, cauciucurile Continental ContiSportContact2 235/35 R19 fiind perfecte in acest caz.

Subtil, elegant si cu performante tehnice sporite, Lexusul tau poate fi considerat acum o limuzina cu aptitudini sportive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#limuzina Lexus IS250, #tuning auto Lexus, #limuzina Lexus modificata , #Tuning auto