Vrei o masina inmatriculata in Bulgaria? Vezi cat te costa

Marti, 30 August 2011, ora 07:34
2286 citiri
Vrei o masina inmatriculata in Bulgaria? Vezi cat te costa

Avand in vedere faptul ca Bulgaria are o legislatie foarte permisiva in ceea ce priveste vehiculele auto la "mana a doua", tot mai multi romani aleg fie sa-si inmatriculeze masinile aduse din strainatate in tara vecina, fie sa cumpere una gata inscrisa peste granita.

In prezent, se estimeaza ca in Romania sunt aproape 100.000 de masini cu numere de Bulgaria, dupa ce soferii au gasit aceasta solutie pentru a scapa de taxa de poluare, care poate ajunge si la cateva mii de euro.

Ziare.com a incercat sa afle pentru dumneavoastra cat costa o masina la mana a doua, inmatricultata in Bulgaria, conform informatiilor de pe site-urile de profil.

De exemplu, pentru un Suzuki Grand Vitara, fabricat in 2001 si cu 153.000 de km parcursi, veti fi nevoit sa platiti 2.750 de euro.

Puterea motorului este de 110 cai, iar capacitatea cilindrica de 2.000 cm cubi. Printre specificatii, proprietarul mentioneaza culoarea metalizat, jante de aliaj, inchidere centralizata, geamuri si oglinzi electrice, radio/CD.

Pentru un Nissan Primera, inmatriculat in anul 2000, veti plati 3.000 de euro. Automobilul are 113.000 de kilometri parcursi, un motor diesel de 90 CP, capacitate cilindrica de 2.000 cm cubi. Cutia de viteze este manuala.

Suma de 2.900 de euro o veti da pentru un Chrysler Grand Voyager, fabricat in anul 1999, cu un motor de 2.500 cm cubi si 116 CP.

Masina este de provenineta din Austtria, dar a fost inmatriculata in Bulgaria pe 10 august 2011. In ceea ce priveste clasa de poluare, aceasta se incadreaza la Euro 2.

Masina are ABS, carlig remorcare, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, scaune incalzite, ESP, proiectoare ceata, incalzire auxiliara, bare portbagaj, geamuri colorate, parbriz incalzit.

Citeste continuarea pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#masina, #automobil, #inmatriculare auto, #inmatriculare bulgaria , #Stiri Auto