Volkswagen pregateste un model rival pentru Tesla la un pret neasteptat de mic

Vineri, 09 Noiembrie 2018, ora 10:22
1705 citiri
Volkswagen pregateste un model rival pentru Tesla la un pret neasteptat de mic
Foto: Volkswagen

Volkswagen vrea sa intre tot mai puternic pe piata masinilor electrice si pregateste lansarea unui model rival pentru Tesla.

Dupa ce mai multe orase importante au inceput sa interzica masinile cu motoare diesel, cei de la Volkswagen si-au dat seama ca trebuie sa schimbe strategia.

In acest sens, nemtii intentioneaza sa lanseze mai multe modele electrice, conform unor surse din cadrul companiei preluate de Reuters.

Marea surpriza este lansarea unei masini electrice care sa concureze cu Tesla Model 3. Atuul ar urma sa fie pretul, mai mic de 20 de mii de euro (aproximativ 23 de mii de dolari) . In comparatie, Tesla Model 3 are un pret de 35 de mii de dolari.

Conducerea Volkswagen se va intalni intr-o sedinta pe 16 noiembrie pentru a pune la punct toata strategia, a mai afirmat sursa din cadrul companiei.

Citeste mai departe despre "Volkswagen pregateste un model rival pentru Tesla la un pret neasteptat de mic" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#masina electrica volkswagen, #rivala Tesla Volkswagen , #Stiri Auto