Noul Volkswagen ID.3 1ST, in premiera in Romania, numai in acest weekend

Vineri, 29 Noiembrie 2019, ora 14:42
3159 citiri
Noul Volkswagen ID.3 1ST, in premiera in Romania, numai in acest weekend

Editia limitata a noului Volkswagen ID.3, ID.3 1ST, vine in premiera in Romania, la doua luni de la lansarea oficiala de la Salonul Auto International de la Frankfurt.

Noul ID.3 1ST se va afla in perioada 30 noiembrie - 1 decembrie la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City, in Bucuresti, fiind disponibil publicului larg.

ID.3 1ST este primul autovehicul electric din gama ID. produsa de Volkswagen, deja pre-comandat in peste 30.000 de exemplare in intreaga lume, si in numar mare in Romania.

Modelul este produs in premiera pe platforma Volkswagen destinata exclusiv autovehiculelor electrice, MEB, un sasiu modular antrenat electric.

Noul ID.3 1ST va fi disponibil pe piata din Romania incepand cu vara anului viitor, in trei pachete de echipare - 1ST, Plus si Max.

Preturile de pornire pentru piata locala incep de la 36.072 de euro pentru varianta Standard, 41.786 de euro pentru Plus si 47.505 de euro pentru varianta Max, fara subventii.

De asemenea, toate versiunile ID.3 1ST pun la dispozitie trei variante de culoare, respectiv alb (Glacier White), gri (Manganese Grey) si turcoaz (Makena Turquois).

ID.3 1ST va ajunge la clienti cu amprenta neutra de carbon, deoarece inclusiv productia acestuia este realizata aproape complet fara emisii de poluare.

Modelul este produs la Zwickau, Germania, cea mai mare fabrica de productie destinata masinilor electrice din Europa, adaptata complet la productia electrica dupa investitii de aproximativ 1.2 miliarde de euro.

Procesul de productie de la Zwickau este bazat exclusiv pe energie regenerabila inca din 2017.

Volkswagen va fi primul producator auto de pe piata locala care va oferi incarcari gratuite in primul an de utilizare la statiile electrice disponibile la toti distribuitorii sai autorizati, cu o limita de 2.000 kW/h (la un consum estimat de 15 kW ora, respectiv 13,333 Km).

ID.3 1ST beneficiaza, de asemenea, de performanta mare de incarcare de 100 kW (pentru incarcare la curent continuu) si de 11 kW (pentru incarcare la curent alternativ).

De asemenea, Volkswagen urmeaza sa comercializeze wallbox-uri, respectiv prize de inalta performanta pentru incarcarea rapida a autovehicului la domiciliul clientului.

Planurile Volkswagen pentru mobilitatea electrica sunt lansarea a peste 20 de modele electrice si comercializarea a peste 22 milioane de astfel de unitati pana in 2028.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Volkswagen ID3 1ST, #Volkswagen electric , #Stiri Auto