Volkswagen a anuntat preturile din Romania pentru cel mai ieftin SUV al contructorului german (Foto)

Joi, 07 Februarie 2019, ora 16:19
1639 citiri
Volkswagen a anuntat preturile din Romania pentru cel mai ieftin SUV al contructorului german (Foto)
Foto: Volkswagen

Volkswagen a anuntat preturile din Romania pentru noul T-Cross, cel mai ieftin SUV al constructorului german.

Noul T-Cross poate fi comandat in Romania cu un pret de pornire de 16.370 de euro cu TVA inclus, conform unui comunicat de presa.

Momentan sunt disponibile doua motorizari pe benzina, ambele cu motoarele de 1 litru TSI. In versiunea de 95 CP cu transmisie manuala, pretul este de 16.370 de euro.

In schimb, in versiunea Life cu 115 CP, cea cu transmisie manuala are un pret de pornire de 17.004 de euro, iar in cea cu transmisie automata de 18.324 de euro.

Cel mai scump T-Cross are un pret de 20.005 de euro, in versiunea Style.

T-Cross este un model destinat in mod special tinerilor. Se pune accent pe elementele de design, dar si pe dotarile tehnologice ce vor fi la un nivel superior.

Lungimea lui T-Cross este de 4.107 mm, cu 123 de mm mai putin fata de T-Roc. Modelul beneficiaza si de jante de 18 inch si de un portbagaj ce variaza intre 385 si 455 de litri, in functie de pozitia banchetei din spate.

Versiunea Life include urmatoarele dotari: carcasele oglinzilor in culoarea caroseriei, stopuri cu LED, tapiterie din stofa, volan reglabil pe doua directii, asistent la pornirea in rampa, Front Assist cu functie Autonomous Emergency Braking, Lane Asisst, Park Pilot, aer conditionat manual, bare de amarare pe plafon, geamuri electrice fata/spate, oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite, sistem start-stop si sistemul Radio Composition Colour cu ecran tactil de diagonala de 6.5 inch.

Nivelul de echipare Style vine cu urmatoarele dotari: decor special pentru plansa de bord, volan imbracat in piele, scaune fata sport, tapiterie specifica Hexalink 3D, Adaptive Cruise Control, sistem de monitorizare a soferului, jante din aliaj cu diametrul de 17 inch si faruri cu LED.

Ca optionale, pe lista regasim: instrumentar digital de bord (350 de euro), sistem de climatizare (330 de euro), Blind Spot Plus si Rear Traffic Alert (435 de euro), pachet R-Line (2.150 de euro) sau sistem Audio Beats cu 6 incinte (445 de euro).

C.S. ...citeste mai departe despre "Volkswagen a anuntat preturile din Romania pentru cel mai ieftin SUV al contructorului german (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#preturi Romania Volkswagen T cross, #pret Volkswagen TCross, #cat costa Volkswagen TCross , #Stiri Auto