Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Un sfert dintre asiguratii Casco au incheiat polita in urma unui contract de leasing

Un sfert dintre asiguratii Casco au incheiat polita in urma unui contract de leasing

Aproape trei sferturi (73,9%) dintre soferii asigurati Casco au incheiat aceasta polita din proprie initiativa, iar 26,1% s-au asigurat in urma unui contract de leasing sau credit auto, arata un studiu realizat de Mednet Marketing Research Center si MediaXprimm, preluat de Mediafax.

Studiul a fost realizat in perioada 2 -14 aprilie 2009, fiind intervievate 801 persoane in Bucuresti si 805 in orasele cu mai mult de 100.000 locuitori, cu varste cuprinse intre 22 si 65 ani inclusiv.

In afara Bucurestiului, 72,3% dintre soferii intervievati au precizat ca au dorit incheierea unei asigurari Casco si 27,7% ca au fost nevoiti sa o faca in urma unui contract de leasing sau credit auto.

Potrivit celor mai recente date publicate in revista Insurance Profile, volumul total al primelor brute subscrise din asigurari auto in primul semestru a fost de 676,4 milioane euro, din care 400,6 milioane euro au fost aferente politelor Casco.

 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1471 ori
Citeste mai multe despreasigurari casco leasing polita