TVR isi asigura masinile pentru 1 milion lei

Joi, 29 Octombrie 2009, ora 16:09
1330 citiri
TVR isi asigura masinile pentru 1 milion lei

Societatea Romana de Televiziune (SRTV) intentioneaza sa plateasca 1,05 milioane lei, fara TVA, pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA) si Casco a autovehiculelor pe care le are in dotare, potrivit unui anunt al institutiei, preluat de NewsIn.

Contractul ar urma sa fie incheiat pe o perioada de 12 luni de la data atribuirii contractului. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 9 decembrie, potrivit unui anunt publicat de sistemul electronic de achizitii publice.

Asiguratorii care participa la licitatie trebuie sa fi inregistrat o medie a cifrei de afaceri pe ultimii trei ani - 2006, 2007, 2008 - de cel putin 500.000 euro. De asemenea, trebuie sa fi incheiat cel putin trei contracte de servicii RCA si/sau Casco, a caror valoare sa fie egala sau mai mare de 100.000 euro fiecare, se mai arata in anunt.

Institutia va lua in calcul, printre criteriile de atribuire a contractului, oferta cea mai avantajoasa.

In 2008, societatea Romana de Televiziune (SRTV) a inregistrat un deficit de aproape 54 milioane lei, in conditiile in care cheltuielile totale au fost de 621,4 milioane lei, iar veniturile, de numai 567,5 milioane lei, potrivit raportului de activitate pe 2008 al institutiei.

Cum poate cash flow-ul să facă diferența între succesul și eșecul afacerii tale?
Cum poate cash flow-ul să facă diferența între succesul și eșecul afacerii tale?
În lumea antreprenorială, cash flow-ul (fluxul de numerar) este precum motorul afacerii tale. Există adesea o linie foarte subțire între prosperitate și dificultate financiară. De la...
Cum stau românii la capitolul "sănătate orală"? Iată ce spun studiile
Cum stau românii la capitolul "sănătate orală"? Iată ce spun studiile
Sănătatea orală în România rămâne în continuare o problemă majoră. Cu toate că vedem cabinete stomatologice tot mai frecvent, românii se află în coada Europei când vine vorba de...
#tvr, #masini, #auto, #rca, #autovehicule, #milioane , #Stiri Auto