Tuning pentru masini de lux

Joi, 24 Septembrie 2009, ora 15:41
5290 citiri
Tuning pentru masini de lux

Firma germana Mansory, de tuning pentru masini de lux, a deschis o reprezentanta in Romania si asteapta pana la sfarsitul anului afaceri de 100.000 de euro si cel putin dublarea acestei cifre in 2010, printre clienti figurand omul de afaceri Irinel Columbeanu si antrenorul de fotbal Cosmin Olaroiu.

"Avem solicitari de la cei care au deja pe masina tehnica Mansory. Este vorba de clienti precum Columbeanu, care detine doua masini preparate de Mansory in Germania, si Olaroiu, care a avut un mic incident cu Bentley-ul Flying Spur", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, responsabilul de relatii cu clientii al Mansory Romania, Andrei Vintilescu. 

Romania este a zecea tara din Europa unde Mansory are reprezentante, dupa Germania, Elvetia, Anglia, Cehia, Austria, Letonia, Estonia, Ucraina si Rusia.

Mansory are in oferta programe de individualizare pentru marci precum Bentley, Aston Martin, Ferrari, Bugatti, Porsche, Mercedes-Benz si Rolls Royce.

"Romania s-a evidentiat in ultimul deceniu ca o piata interesanta pentru masinile de lux si ultra-sportive, fiind gazda multor exemplare extrem de rare si de scumpe. Mansory a apreciat ca este momentul oportun pentru infiintarea unei companii care sa o reprezinte si in Romania", se arata intr-un comunicat al Mansory Romania.

Parcul auto reprezentativ pentru interesele Mansory cuprinde peste 1.400 masini Porsche, aproximativ 200 de exemplare Bentley si mai multe Rolls Royce, Mercedes-Benz McLaren SLR si Aston Martin.

Mansory personalizeaza masini atat din punct de vedere vizual cat si din punct de vedere al performantelor dinamice.

Compania estimeaza ca cele mai cautate kituri de tuning vor fi pentru modelele Bentley Continental si Porsche Cayenne, mai raspandite in Romania decat altele.

Baza gamei Mansory o constituie kit-urile aerodinamice, accesorii ultra-usoare de carbon si programe de ridicare a puterii motoarelor.

Toate produsele sunt fabricate astfet incat montarea lor sa presupuna o cat mai mica interventie asupra automobilului de serie.

Cele mai multe din produsele aerodinamice au aceleasi puncte de prindere cu cele de serie.

Programele Mansory pentru optimizarea puterii motoarelor sunt capabile sa ridice de la 620 la 810 Cai Putere masuratorile pentru motorul V12 de pe Ferrari 599 GTB Fiorano Stallone.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#auto, #lux, #mansory, #masini, #parc, #reprezentanta, #tuning , #Stiri Auto