Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tinta Asirom: 100.000 de clienti pentru produsul RCA plus Casco

Tinta Asirom: 100.000 de clienti pentru produsul RCA plus Casco

Asirom, parte a Vienna Insurance Group, estimeaza ca noul produs RCA + Casco Partener va atrage peste 100.000 de clienti pana la sfarsitul anului, produsul oferind clientilor RCA posibilitatea sa solicite companiei Asirom despagubirea pentru daunele produse din vina altui sofer, transmite NewsIn.

Astfel, beneficiarul noului tip de polita va primi direct din partea Asirom despagubirea pentru daunele produse din vina unui alt sofer, urmand ca apoi compania sa se ocupe de recuperarea banilor de la asiguratorul vinovatului.

Noul produs scuteste clientii companiei de timpul pierdut si neplacerile cauzate in urma unui incident auto cu un sofer asigurat la alta companie, sustin reprezentantii companiei.

Tariful de prima pentru acest pachet este cu 15% mai mic decat un tarif standard pentru RCA, sustin reprezentantii companiei.


Astfel, pentru un RCA standard clientii platesc 466 lei in cazul unui Logan 1.4 pentru un an, in timp ce pentru un astfel de pachet tariful este de 414 lei pentru aceeasi perioada si acelasi model de masina.

"Din estimarile facute pana in prezent, recuperarea individuala a daunelor produse in urma unui incident auto poate dura si cateva luni de zile, in vreme ce noul produs garanteaza ca banii vor fi primiti in cel mai scurt timp posibil, in maximum sapte zile de la acceptarea dosarului complet", a declarat directorul diviziei de vanzari al Asirom, Catalin Stroe.


El a adaugat ca, in prezent, compania are 600.000 de clienti pe segmentul RCA.

Noul produs este valabil pentru accidentele care au loc in Romania, iar polita se poate incheia pe 6 sau 12 luni.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2540 ori
Citeste mai multe despreasirom casco rca