Tinta Asirom: 100.000 de clienti pentru produsul RCA plus Casco

Miercuri, 09 Iunie 2010, ora 13:33
2775 citiri
Tinta Asirom: 100.000 de clienti pentru produsul RCA plus Casco

Asirom, parte a Vienna Insurance Group, estimeaza ca noul produs RCA + Casco Partener va atrage peste 100.000 de clienti pana la sfarsitul anului, produsul oferind clientilor RCA posibilitatea sa solicite companiei Asirom despagubirea pentru daunele produse din vina altui sofer, transmite NewsIn.

Astfel, beneficiarul noului tip de polita va primi direct din partea Asirom despagubirea pentru daunele produse din vina unui alt sofer, urmand ca apoi compania sa se ocupe de recuperarea banilor de la asiguratorul vinovatului.

Noul produs scuteste clientii companiei de timpul pierdut si neplacerile cauzate in urma unui incident auto cu un sofer asigurat la alta companie, sustin reprezentantii companiei.

Tariful de prima pentru acest pachet este cu 15% mai mic decat un tarif standard pentru RCA, sustin reprezentantii companiei.

Astfel, pentru un RCA standard clientii platesc 466 lei in cazul unui Logan 1.4 pentru un an, in timp ce pentru un astfel de pachet tariful este de 414 lei pentru aceeasi perioada si acelasi model de masina.

"Din estimarile facute pana in prezent, recuperarea individuala a daunelor produse in urma unui incident auto poate dura si cateva luni de zile, in vreme ce noul produs garanteaza ca banii vor fi primiti in cel mai scurt timp posibil, in maximum sapte zile de la acceptarea dosarului complet", a declarat directorul diviziei de vanzari al Asirom, Catalin Stroe.

El a adaugat ca, in prezent, compania are 600.000 de clienti pe segmentul RCA.

Noul produs este valabil pentru accidentele care au loc in Romania, iar polita se poate incheia pe 6 sau 12 luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#asirom, #casco, #rca , #Stiri Auto