The Telegraph a testat Dacia Sandero Stepway: Iata ce note i-a acordat

Marti, 14 Martie 2017, ora 13:33
1441 citiri
The Telegraph a testat Dacia Sandero Stepway: Iata ce note i-a acordat
Foto: Dacia

Jurnalistii de la The Telegraph au testat Dacia Sandero Stepway si au ajuns la concluzia ca modelul constructorului de la Mioveni merita luat in calcul de cei ce cauta o masina cu care sa-si faca treaba, la bani putini.

Cei de la The Telegraph au testat Sandero Stepway pentru mai multe zile si i-au acordat nota 6 din 10.

"Este departe de a fi perfecta, atat prin modul in care se conduce, cat si prin notele primite la simularile de accidente. In orice caz, ofera mult spatiu pentru banii platiti si aspectul inspirat din off-road va fi pe placul celor care isi doresc un SUV, dar nu au multi bani", a comentat sursa citata.

In ceea ce priveste testul in sine, cei de la The Telegraph au acordat nota 9 pentru spatiul din portbagaj, fiind de parere ca acesta este "extrem de generos".

Totusi, lucrurile stau diferit cand vine vorba despre confort, deoarece Sandero Stepway a primit doar nota 5. Asta deoarece scaunele sunt foarte tari si lipseste sprijinul lombar, ceea ce se simte la drum lung.

Suspensiile de la Sandero Stepway sunt laudate, insa exista critici la adresa gamei reduse de motorizare.

O nota mica a primit Sandero Stepway si pentru aspectul bordului. Mai exact, nota 5, avand in vedere simplitatea sa si calitatea oarecum redusa a materialelor din interior.

Lucrurile stau ceva mai bine cand vine vorba despre manevrabilitatea lui Sandero Stepway, pentru care modelul de la Mioveni a primit nota 8, in special datorita vizibilitatii foarte bune. Totusi, cand vine vorba despre placerea de a conduce, Sandero Stepway a primit doar nota 3. O alta problema este fiabilitatea, pentru care a luat nota 5.

La capitolul minusuri regasim si sistemele de securitate, pentru care Sandero Stepway a fost notat cu 4, avand in vedere rezultatele slabe de la testele NCAP.

In schimb, un punct forte al Sandero Stepway este economia de consum, notata cu 8. "Nu este ceva remarcabil, dar este cu siguranta competitiv Sandero Stepway", a conchis sursa citata.

Un alt capitol la care Dacia Sandero Stepway se lauda este pretul, pentru care a primit nota 10. In Marea Britanie, pretul de pornire pentru Sandero Stepway este de 8.795 de lire sterline.

Notele primite de Sandero Stepway:

Spatiu: 9

Confort: 5

Aspectul bordului: 5

Manevrabilitate:8

Placerea de a conduce: 3

Fiabilitate: 5

Consum: 8

Pret: 10

Siguranta: 4

Specificatii: 7

Nota generala: 6

Afla si ce critici au avut britanicii pentru noul Sandero MCV Stepway

C.S. ...citeste mai departe despre "The Telegraph a testat Dacia Sandero Stepway: Iata ce note i-a acordat" pe Ziare.com

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#test Dacia Sandero Stepway, #review Sandero Stepway, #presa britanica Sandero Stepway , #Stiri Auto