Tarifele de prima vor creste la asigurarile auto si financiare in acest an

Joi, 03 Iunie 2010, ora 12:03
1418 citiri
Tarifele de prima vor creste la asigurarile auto si financiare in acest an

Marsh Romania estimeaza ca tarifele de prima vor creste in acest an pe anumite linii de asigurari, cum ar fi cele auto, care domina portofoliul industriei locale, sau cele financiare, precum cele de credit comercial si raspundere profesionala a managerilor, a anuntat brokerul.

"In conditiile in care daunalitatea creste pe liniile dedicate asigurarilor de raspundere profesionala a managerilor sau pe asigurarea de credit comercial, este normal ca asiguratorii sa se protejeze si sa isi revizuiasca politica de preturi", a declarat, joi, intr-un comunicat remis MEDIAFAX, directorul general al Marsh Romania, Cristian Fugaciu.

Potrivit specialistilor Marsh Romania, pe un trend de stabilizare s-au inscris asigurarile de cladiri si bunuri (property), care au devenit din ce in ce mai cunoscute in randul clientilor si nu au resimtit, inca, o crestere a daunalitatii.

"Un alt segment care urmeaza liniile pietelor internationale este cel al asigurarilor oferite ca beneficii extra-salariale, respectiv de sanatate, viata, etc.

In cazul acestora, Marsh Romania se asteapta la o stagnare a preturilor pe tot parcursul anului 2010", se spune in comunicat.

Specialistii Marsh Romania atrag atentia ca noile reglementari ale Uniunii Europene in ceea ce priveste protectia mediului inglobate in directivele europene au capatat mult mai multa importanta pentru companiile care isi desfasoara activitatea in statele membre.

"Aceste reglementari vor avea efect direct asupra acoperirilor si preturilor asigurarilor de mediu si a raspunderilor civile", se mai spune in comunicat.

Cu peste 23.000 de angajati, Marsh este unul dintre cei mai mari brokeri in asigurari si consultanta de risc la nivel international.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#asigurari, #auto, #marsh, #tarife , #Stiri Auto