Suspensia masinii tale, protejate cu perneauxiliare.ro

Vineri, 21 Mai 2021, ora 16:32
626 citiri
Suspensia masinii tale, protejate cu perneauxiliare.ro
perne auziliare auto FOTO: perneauxiliare.ro

Ne-am obisnuit ca, atunci cand vorbim despre confortul unei masini sa ne gandim in mod special la interior, la dotarile pe care noua noastra achizitie le are. Din acest punct de vedere, proprietarii de masini investesc masiv in modul in care arata masina la interior, alegand tapiterii din piele sau in nuante placute ochiului, alaturi de alte accesorii de bord si de climatizare, menite sa ne asigure un ambient cat mai placut la volan.

Atunci cand vorbim despre confort in trafic insa, unul dintre principalele elemente este dat de sistemul de suspensie. Cu rol de absorbtie a socurilor in habitaclu, suspensiile sunt printre componentele cele mai supuse uzurii unui autoturism, daca luam in calcul si starea drumurilor din tara noastra. Din acest motiv, pe piata au inceput sa apara perne auxiliare, un sistem conceput de AirPower, menite sa absoarba mai eficient socurile in habitaclul autovehiculelor.

Avantajele folosirii de perne auxiliare

Inainte de toate, trebuie spus ca, asa cum le spune si numele, pernele auxiliare sunt o serie de dispozitive sub forma unor perne, fabricate dintr-o combinatie de cauciuc de inalta calitate, avand drept principal rol acela de absorbtie a socurilor, suplimentar fata confortul oferit de clasicele arcuri amortizoare. Putand fi gasite pe perneauxiliare.ro, aceste dispozitive prezinta o serie de avantaje, pe care soferii abia acum incep sa le descopere. Primul dintre ele este legat, asa cum spuneam, de asigurarea unui confort pe drumuri cu denivelari. Iar cum drumurile din Romania sunt de o calitate net inferioara fata de alte state, montarea unor astfel de dispozitive este bine-venita.

Un al doilea avantaj il reprezinta montarea usoara, ce poate fi facuta la orice service auto. Practic, aceste perne suplimentare din cauciuc se monteaza lipite de arcurile amortizoare, avand rolul de a oferi o protectie suplimentara la socurile survenite pe sosea.

Alte avantaje prezentate de perneauxiliare.ro sunt cele legate de ridicarea masinii de la sol si pastrarea unui centru de greutate optim la curbe. Iar daca mai inainte spuneam ca suspensia este unul dintre elementele care ne asigura confortul in trafic, aceasta este responsabila si de siguranta noastra. Dupa cum se stie, drumurile proaste si neatentia la volan sunt printre principalele cauze ale accidentelor la volan. In ultima perioada insa, avand in vedere vechimea parcului auto de la noi, una dintre cauzele accidentelor o reprezinta si defectiunile tehnice ale autovehiculelor. Astfel, slabirea suspensiilor poate avea ca efect balansul masinii, urmata de pierderea controlului volanului si iesirea autoturismului in decor.

Din acest motiv, cu sistemul de perne AirPower oferit de perneauxiliare.ro, poti obtine o diminuare a centrului de greutate la curbe, ceea ce este esential pentru mentinerea masinii pe sosea, chiar si in viraje mai stranse.

Nu in ultimul rand, sistemul oferit de perneauxiliare.ro ofera o echilibrare a autovehiculelor atunci cand avem de transportat o incarcatura mai mare, fiind de un real ajutor soferilor atunci cand avem de condus o remorca, printr-un plus de stabilitate. Tot ceea ce ai de facut este sa intri pe pagina perneauxiliare.ro, sa specifici tipul masinii si sa beneficiezi de tipul de perne auxiliare care ti se potriveste.

Contact: 0744 870 412

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o mașină second hand
5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o mașină second hand
Te afli în căutarea unei mașini second hand? Este un pas important în viața ta de șofer. Achiziționarea unei mașini poate fi o experiență palpitantă, dar și plină de provocări. Cu...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#perne auzilizare, #masina, #montare perne auxiliare , #Stiri Auto