Șofer exasperat de problemele pe care le are cu mașina nouă încă de când a cumpărat-o: "Garanție încă am la ea. Ce doamne iartă-mă poate să aibă, că o iau razna"

Miercuri, 29 Martie 2023, ora 23:03
73 citiri
Șofer exasperat de problemele pe care le are cu mașina nouă încă de când a cumpărat-o: "Garanție încă am la ea. Ce doamne iartă-mă poate să aibă, că o iau razna"
Mașină la reparații în service FOTO Pixabay

Pentru șoferi e o alegere grea uneori între o mașină nouă sau una la mâna a doua, când vine vorba de cumpărarea unui autoturism.

O mașină second hand poate ascunde diferite defecțiuni, în timp ce una nouă este mult mai scumpă. Sunt situații în care nici această alegere, mai costisitoare, nu îi scutește pe proprietari de bătăi de cap.

Este cazul relatat de un șofer care nu reușește să afle ce este în neregulă cu autoturismul încă de când l-a cumpărat, după cum a scris pe Facebook:

"Nu îmi pot da seama ce cauzează această problemă"

"Am și eu un Spring primit în octombrie 2021 și de atunci leagănă mașina la viteze între 20 km/h - 40 km/h, dar nu mereu. O iau razna, pentru că nu îmi pot da seama ce cauzează aceasta problemă. Să vă spun ce am încercat până acum (nimic nu a funcționat):

1. Imediat cum am luat mașina de la reprezentanță am mers cu cauciucurile ei originale fix 3 km până la vulcanizare, pentru a mi le pune pe cele de iarnă. Prima iarnă cu Springul am dat vina pe cauciucuri, cum că din cauza lor ar legăna, (caucicuuri sh, dot recent parcă 2018 - 2019).

2. A ajuns și primăvara, i-am pus cauciucurile de vară (cele cu care a venit mașina), dar legănatul tot acolo era (deci nu erau cauciurile sh).

3. Între timp am avut și revizia unde băieții de la service nu au depistat ceva greșit la mașină, cum că ar avea joc roata s.a.m.d.

4. Recent, în ultima lună, mi-am schimbat jantele, zicând că ba o fi janta dreapta spate care e problema, legănatul tot acolo e, cu alt set de jante și caucicuuri de vară. (Deci luând prin eliminare, nu are cum sa fie janta sau cauciucuri, trecând prin jantele și cauciucurile ei originale și cele pe care le am acum).

5. Pe grup am văzut că mulți aveau aceeași problemă și au putut-o rezolva prin a mai strânge rulmentul. Am încercat și eu asta, dar era strâns la maxim (am îndoit cheia încercând să îl strâng mai tare)."

"Ce doamne iartă-mă poate să aibă?"

"Acum vă întreb pe voi, ce doamne iartă-mă poate să aibă??? Că o iau razna cu ea, leagănă câteodată (cam 70%-80% din timp), dar nu mereu, de zici că îi căruță. De huruit sau auzit ceva de la rulmenți nu se aude. Garanție încă am la ea, dar acum că mașina are alte jante și cauciucuri îmi e să nu mă duc degeaba la ei, să mă trimită la plimbare băieții de la service pe motivul că păi nu sunt jantele ei, de aia leag ...citeste mai departe despre "Șofer exasperat de problemele pe care le are cu mașina nouă încă de când a cumpărat-o: "Garanție încă am la ea. Ce doamne iartă-mă poate să aibă, că o iau razna"" pe Ziare.com

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#masina noua, #probleme, #Sofer, #garantie , #Stiri Auto