Simti ca masina ta nu se mai conduce la fel de comod ca inainte? Sistemul de suspensii poate fi problema

Miercuri, 30 Ianuarie 2019, ora 16:39
821 citiri
Simti ca masina ta nu se mai conduce la fel de comod ca inainte? Sistemul de suspensii poate fi problema

Cu siguranta, orice sofer care ruleaza zilnic cu masina poate observa cu usurinta orice modificare care survine in modul de mers al autoturismului sau. Dintre acestea, cele mai serioase probleme care pot interveni sunt cele la sistemul de suspensie, care este responsabil cu mentinerea stabilitatii masinii, dar si cu pastrarea unui confort sporit in cabina chiar si la rularea pe un teren mai denivelat.

Atunci cand masina nu mai este stabila in curbe sau cand orice groapa este resimtita puternic de catre pasageri, este clar ca trebuie sa facem o vizita la service auto sector 1 sau in orice alta parte din tara.

Daca instinctul iti spune ca masina nu se mai conduce la fel de usor ca inainte, chiar nu este cazul sa il ignori. Aceasta problema poate fi cauzata de sistemul de suspensii, si este important sa stii ca defectiunile acestuia pot duce chiar la modificarea distantei de franare, iar consecintele pot fi devastatoare.

Service auto sector 2 de exemplu, pot face toate verificarile necesare pentru a va confirma sau infirma banuielile, si pot schimba intregul sistem de suspensii, atunci cand este necesar.

Avand in vedere importanta acestuia in mentinerea unui nivel ridicat de siguranta al masinii, este imperios necesar ca orice operatiune efectuata asupra amortizoarelor si pieselor conexe sa se faca doar de catre personal specializat.

Tot in serviceul auto, indiferent ca este vorba de un service auto sector 3 sau de un oras mic de provincie, vei afla si cat de necesar este ca schimbarea sistemului de suspensii sa se faca nu doar la uzura extrema, ci si la fiecare circa 60.000 kilometri.

O idee buna este ca, la schimbarea sistemului de suspensii, sa optati pentru piese de calitate superioara, care sa nu se uzeze cu usurinta si care sa va permita sa conduceti in siguranta si bucurandu-va de tot confortul pe care il poate oferi masina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
Vezi aici detalii despre uși de interior cu geam - unde sunt perfect integrate?
Vezi aici detalii despre uși de interior cu geam - unde sunt perfect integrate?
Indiferent că sunt de interior sau de exterior, cu geam sau fără, ușile de interior reprezintă un element definitoriu pentru siguranța și confortul casei tale. Când vine vorba despre...
#service auto , #Stiri Auto