Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Se lanseaza platforma care prognozeaza cand ti se va strica masina: PREDYCT

Se lanseaza platforma care prognozeaza cand ti se va strica masina: PREDYCT
AD AUTO TOTAL impreuna cu GARRETT ADVANCING MOTION au dezvoltat PREDYCT, o platforma de mentenanta predictiva care anunta utilizatorii cand se vor strica autovehiculele, ajutand astfel masinile conectate sa petreaca mai mult timp pe sosea si mai putin timp in service.

Serviciul va fi disponibil la nivel national prin reteaua AD AUTO TOTAL incepand de la finalul anului 2019 si se adreseaza preponderent flotelor auto (transportatori de persoane sau marfuri, societati de leasing operational sau furnizori de servicii rent-a-car).

Diagnoza la distanta pe raza nelimitata, in timp real. AD AUTO TOTAL a intuit nevoile pietei locale inca din 2016, cand, prin sistemul Telematrix (TMX), a inceput sa ofere companiilor romanesti raspunsuri la problemele de gestionare a flotelor auto.

Prin intermediul platformei sale de management al flotelor, AD AUTO TOTAL administreaza peste 30.000 autoturisme si autoutilitare apartinand unor instititutii de stat sau private.

Bazat pe tehnologie de ultima ora, Telematrix include functii de monitorizare GPS, posibilitatea de diagnoza la distanta, in timp real, a starii tehnice a autovehiculului, ofera analiza stilului de condus si asociere ruta-sofer.

Toate operatiunile se fac de la distanta: citiri coduri de eroare sau parametri in regim dinamic, inregistrari valori si generare de analize grafice pe perioade predefinite.

In service, personalul calificat demareaza procedura de diagnoza, avand posibilitatea sa observe in timp real atat comportamentul vehiculului, cat si istoricul sau, in diverse conditii de rulare.

Baza de date in care sunt salvate traseele si informatiile rezultate din diagnoza este disponibila clientului pe o perioada de 2 ani.

Prognoza defecte. Ingloband acum expertiza GARRETT ADVANCING MOTION in domeniul prognozei si diagnozei aeronautice, platforma PREDYCT va oferi, alaturi de diagnoza, o functie unica in Europa, si anume prognoza de defecte asistata de inteligenta artificiala.

Concret, identificarea problemelor vehiculului auto inainte ca ele sa apara. Portofoliul GARRETT ADVANCING MOTION (fosta Honeywell Transportation Systems) include monitorizarea a 85% dintre sistemele Boeing 777, inregistrand performante notabile (80% reducere a erorilor de diagnosticare, reducerea timpului de reparatii la jumatate, si 1,2 mil. USD economii la costurile de mentenanta per aeronava).

Catalin Popescu, GARRETT ADVANCING MOTION: "Analizand comparativ pragurile nominale cu indicatori sintetici, analiza ...citeste mai departe despre "Se lanseaza platforma care prognozeaza cand ti se va strica masina: PREDYCT" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 508 ori