Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Schimbari importante la programul Prima Masina: Avansul poate fi dat cu ajutorul "Rabla"

Schimbari importante la programul Prima Masina: Avansul poate fi dat cu ajutorul "Rabla"
Statul vrea sa incurajeze achizitia de autoturisme noi in cadrul programului Prima Masina, prin acceptarea primei de casare din Programul Rabla pentru achitarea avansului minim de 5% din pretul de achizitie al masinii noi, potrivit unui proiect de hotarare a Guvernului.

"In ceea ce priveste cresterea atractivitatii Programului, se propune cumularea beneficiilor oferite in cadrul Programului de stimulare a cumpararii de autoturisme noi cu cele din Programul de stimulare a innoirii parcului auto national, in sensul acceptarii primei de casare acordate in cadrul Programului de stimulare a innoirii parcului auto national, pentru justificarea achitarii avansului minim obligatoriu de 5% din pretul de achizitie prevazut prin legislatia aferenta programului Prima Masina", se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor.

Cine sunt primii tineri care si-au cumparat Prima Masina

Proiectul de Hotarare a Guvernului pentru completarea Normelor de aplicare a Ordonantei de urgenta a ...citeste mai departe despre "Schimbari importante la programul Prima Masina: Avansul poate fi dat cu ajutorul "Rabla"" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 834 ori