Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Scandalul Volkswagen: Decizia luata de Parlamentul European - Toate statele UE sunt vizate

Scandalul Volkswagen: Decizia luata de Parlamentul European - Toate statele UE sunt vizate
In contextul scandalului Volkswagen legat de falsificarea rezultatelor testelor de poluare, Parlamentul European a decis, joi, sa creeze o comisie de ancheta.

Formata din 45 de membri, aceasta structura va incalca regulile UE privind testele de emisii pentru masini, dar si acuzatiile conform carora statele membre si Comisia Europeana nu au aplicat standardele UE.

Un raport interimar va fi prezentat peste sase luni, iar cel final in maximum 12 luni de la inceperea activitatii, informeaza un comunicat remis Ziare.com.

Eurodeputatii au aprobat, joi, crearea comisiei de ancheta cu 354 de voturi la 229 si 35 abtineri.

Scandalul Volkswagen: Compania renunta la un model de masina, din cauza pierderilor

Ce va investiga aceasta comisie

posibilul esec al Comisiei Europene de a verifica ciclurile de testare;posibilul esec al Comisiei Europene si al autoritatilor din statele membre de a lua masuri potrivite si efective pentru a supraveghea aplicarea legii si a interzice explicit ...citeste mai departe despre "Scandalul Volkswagen: Decizia luata de Parlamentul European - Toate statele UE sunt vizate" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1018 ori