Salonul Auto-Moto isi deschide portile, miercuri, in Piata Constitutiei

Marti, 02 Mai 2017, ora 11:28
1907 citiri
Salonul Auto-Moto isi deschide portile, miercuri, in Piata Constitutiei

Salonul Auto-Moto debuteaza miercuri, 3 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, cu zona expozitionala dedicata automobilelor, motocicletelor, tehnologiilor noi, trotinetelor electrice, precum si accesoriilor specifice industriei auto din Romania.

Toti dealerii si concesionarii prezenti la Salonul Auto-Moto vin cu importante oferte speciale si reduceri valabile doar pentru acest eveniment.

Printre acestia se numara Mercedes, BMW, Volvo, Honda, Toyota, Jaguar, Jeep, Land Rover, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Opel, Suzuki, Mazda, Citroen, Kia, Isuzu, Skoda si Seat.

In timpul saptamanii pretul unui bilet este de 15 lei si ai sansa sa analizezi in liniste toate ofertele, asa ca daca ai in plan sa iti achizitionezi o masina acum e momentul sa vii de oriunde din tara - cu atat mai mult din Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Pentru zilele de sambata, 6 mai, si duminica, 7 mai, Piata Constitutiei si toata zona centrala va avea traficul auto restrictionat.

In pretul unui bilet de acces primesti urmatoarele beneficii:

1. Mici si bere din partea casei, pe baza voucherului pe care il vei primi chiar la intrarea in Salon;

2. Parcare gratuita pe Bdul Unirii, unde traficul auto va fi restrictionat pentru confortul tau;

3. Ora de ora, minut cu minut, poti trai aceasta experienta alaturi de pilotii de drift, pasionatii de tuning si intreaga comunitate moto alaturi de cei de la Slowriders, Cristian Hrubaru si Gina Pistol in calitate de MC - la SALONUL AUTO-MOTO.

4. Sambata, 6 mai, programul incepe de la orele 10:00 cu DRIFT - Demo & Training, precum si DRIFT GAMES, la care se vor alinia cei aproape 40 de piloti din tara si din Europa.

5. La 11:00 primesti in Happy Hour inghetata tailandeza din partea casei.

6. La orele 12:00 rezervati-va momente pline de suspans pentru demonstratia celebrului CAMARO by HELL ENERGY.

7. La orele 14:00 incepe PARADA MOTO ce va este 100% dedicata de SLOWRIDERS RC si Cristian Hrubaru.

8. Imediat dupa incolonarea in PARADA, Salonul Auto-Moto va ofera inca un moment epic: SHOW - BURN OUT - CU PILOTII DIN DRIFT GRAND PRIX.

Antrenamentele si demonstratiile zonei de DRIFT, precum si DRIFT GAMES continua, la fel si spectacolul oferit de catre toti posesorii de masini tunate din toate cluburile de tuning.

9. Ramaneti aproape, pentru ca vom anunta mai multe intervale orare in care accesul la ZONA DE SIMULATOARE va este oferit gratuit.

10. La 15:00 Happy Hour, cock ...citeste mai departe despre "Salonul Auto-Moto isi deschide portile, miercuri, in Piata Constitutiei" pe Ziare.com

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#salon auto moto 2017 , #Stiri Auto