Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romcar va investi 22,5 milioane euro pentru extinderea retelei de distributie si service

Romcar va investi 22,5 milioane euro pentru extinderea retelei de distributie si service
Importatorul si distribuitorul Ford in Romania, Romcar, va investi anul acesta 22,5 milioane euro pentru extinderea retelei de distributie si service in 15 noi locatii din tara, a declarat joi, directorul general al Romcar, Catalin Gavra. Potrivit lui Gavra, extinderea retelei Romcar in cele 15 noi locatii va avea loc pana la sfarsitul acestui an. Importatorul si distribuitorul Ford se va extinde in principal in acele zone ale tarii in care Romcar e mai putin prezent si va cuprinde orase precum Braila, Piatra Neamt si Suceava, dar sunt vizate si doua noi centre in Bucuresti. "Obiectivul nostru este acela ca in cel mai scurt timp un posesor de Ford sa nu depaseasca 60 km pana la prima unitate service", a spus Catalin Gavra.


Reprezentantul Romcar, a mai precizat faptul ca in 2008 compania doreste si dezvoltarea de noi produse si servicii pentru clientii Ford, in viitor fiind posibila chiar lansarea unor servicii financiare. Totusi, potrivit lui Gavra, momentan Romcar se axeaza in principal pe importul si distributia de autovehicule precum si pe activitatile de service intrucat exista o oferta foarte bogata pe piata serviciilor financiare care poate satisface nevoile actualilor clienti, dar si a celor potentiali.Reteaua Romcar numara in prezent 30 de centre de distributie si service urmand ca la finalul anului 2008 sa ajunga la 45 de unitati in toata tara. Romcar estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 340 milioane de euro, cu 25% mai mare decat valoarea inregistrata in 2007 de 275 milioane de euro. Pentru acest an, Ford isi propune sa comercializeze peste 26.000 de unitati, cifra corespunzatoare unei cresteri de circa 20%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 879 ori