Renault, probleme grave la nivelul conducerii?

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 11:20
1343 citiri
Renault, probleme grave la nivelul conducerii?

Raportul de audit realizat de Renault in urma scandalului de spionaj in care este implicat indica disfunctionalitati grave la nivelul conducerii constructorului auto, a declarat ministrul francez al Industriei, Eric Besson, citat de AFP, informeaza Mediafax.

"In mod clar, raportul de audit arata ca au fost disfunctionalitati grave, greseli din care trebuie trase invataturile", a afirmat Besson. 

El a adaugat ca documentul indica persoanele vinovate de scandalul de spionaj in care este implicat Renault.

"Responsabilii sunt numiti in raport, dar nu eu sunt cel care le va face publice numele. Scandalul a scos la iveala un management si o maniera de a conduce care nu trebuie sa continue", a spus ministrul.

Consiliul de administratie al Renault se reuneste luni pentru a examina raportul de audit.

Renault a acuzat la inceputul anului ca a fost victima unor actiuni de spionaj industrial la divizia de autovehicule electrice, evocand posibilitatea unei retele internationale organizate, in timp ce presa internationala a indicat China drept beneficiar al actiunilor de spionaj. In urma acuzatiilor au fost concediati trei directori carora grupul le-a cerut ulterior scuze, promitandu-le despagubiri. 

Procurorul general al Parisului a anuntat ca ancheta autoritatilor nu a scos la iveala decat o posibila escrocherie, si a demonstrat ca directorii concediati nu detin conturi incriminatorii in strainatate, asa cum a sustinut conducerea producatorului auto. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#renualt, #conducere, #raport audit, #constructor auto , #Stiri Auto