Renault-Nissan va lansa masina de 2.500 de dolari

Marti, 04 Mai 2010, ora 14:56
1924 citiri
Renault-Nissan va lansa masina de 2.500 de dolari

Alianta Renault-Nissan va vinde in India, din 2012, o masina de dimensiuni reduse, la un pret de 2.500 de dolari, dezvoltata in colaborare cu un partener local, potrivit publicatiei Indian Express, precizeaza Mediafax. 

Renault a convenit cu producatorul auto indian Bajaj ca masina sa fie comercializata la un pret de 2.500 de dolari, pentru a face concurenta directa modelului Nano, construit de grupul Tata si considerat cel mai ieftin automobil din lume.

Lansarea masinii a fost programata initial pentru acest an. O posibila cauza a amanarii ar fi neintelegerile partilor privind pretul automobilului, noteaza publicatia indiana.

Colaborarea dintre Renault-Nissan si Bajaj pentru construirea unei masini de dimensiuni reduse si economice a fost anuntata in 2008.

La acea data, Renault vroia un autovehicul ieftin, in timp ce grupul indian avea in vedere o masina usor de intretinut si rezistenta.

Anul trecut, directorul general executiv al grupului francez, Carlos Ghosn, a anuntat ca designul, conceptia si productia automobilului vor fi asigurate de Bajaj, in timp ce alianta se va ocupa de marketing si comercializare.

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
#bajaj, #lansare, #masina, #nissan, #pret, #renault , #Stiri Auto