Primul autoturism Morgan vandut in Romania

Marti, 08 Iunie 2010, ora 16:31
3806 citiri
Primul autoturism Morgan vandut in Romania

Importatorul marcii auto de lux britanice Morgan, Pro Auto Industries, va livra in cateva luni prima masina din acest an si discuta cu un potential client vanzarea celui de-al doilea automobil.

"In 2009 am vandut trei unitati, iar anul acesta vom livra un Morgan Roadster 4 Seater, in valoare de 49.000 lire sterline, si negociem o comanda pentru un model Morgan AeroSuperSports, care costa aproximativa de 140.000 de lire sterline", a declarat pentru MEDIAFAX Anda Mancas, project manager Pro Auto Industries.

Ea a precizat ca anul viitor dealerul ar putea sa deschida primul showroom Morgan din Romania.

"Suntem hotarati sa deschidem un showroom, insa acest lucru nu se va intampla mai devreme de anul viitor. Faptul ca in momentul de fata nu avem showroom nu ne impiedica sa reprezentam compania Morgan Motors in Romania si sa vindem marca cu succes", a afirmat reprezentantul importatorului Morgan.

Pro Auto Industries este un grup compus din cinci firme.

Pe langa reprezentanta Morgan, grupul cuprinde societati in domeniul fabricatiei de benzi adezive, produse pe baza de pudreta de cauciuc, produse pentru tratarea apelor si solurilor contaminate, produse cu destinatie auto si detergenti specifici etc. Grupul de firme Pro Auto Industries este detinut de omul de afaceri Laurentiu Tigau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#autoturism, #morgan, #pret, #showroom, #vanzare , #Stiri Auto