Presa din Spania prezinta cele 5 concluzii trase dupa testul cu noua Dacia Duster

Sambata, 23 Decembrie 2017, ora 21:42
1321 citiri
Presa din Spania prezinta cele 5 concluzii trase dupa testul cu noua Dacia Duster
Foto: Facebook/Dacia Romania

Jurnalistii spanioli au participat la un test cu noua Dacia Duster si au publicat cele cinci concluzii pe care le-au tras.

Publicatia Auto Facil a mers in Grecia pentru a testa noul Duster si a avut 5 concluzii pozitive despre modelul recent lansat de constructorul de la Mioveni, dupa cum urmeaza.

1. Isi mentine ideea de baza si nu a suferit modificari majore de design - Jurnalistii spanioli scriu ca Dacia a facut eforturi pentru ca Duster 2018 sa fie recunoscut ca un adevarat Duster inca de la prima vedere, iar acest lucru a reusit. "Este similar cu modelul precedent, dar mult mai proaspat", remarca spaniolii.

2. Calitatea si echiparile au crescut - Spaniolii noteaza ca aceste imbunatatiri sunt de necontestat. "Desi are multe zone cu plastic tare, acestea sunt placute la atingere si bine ajustate", scrie sursa citata.

3. Comportamentul pe drum impresioneaza - Si la acest capitol, spaniolii au remarcat "un salt calitativ remarcabil, care nu are nimic in comun cu fosta generatie". In plus, sursa citata scrie ca, in off-road, "Duster este cea mai buna masina din categoria sa".

4. Motorizare - Spaniolii au apreciat faptul ca Dacia nu promite marea cu sarea, nu a pregatit multe motoare, dar cele existente sunt suficient de variate pentru a face fata tuturor dorintelor.

5. Pretul corect - Cel de pornire pleaca de la 10.900 de euro, iar spaniolii noteaza faptul ca, "in pofida modificarilor, masina va fi vanduta in continuare la un pret mic si corect".

Presa germana, dupa ce a testat noul Duster: Parca ar fi AudiConcluziile trase de presa din Franta dupa ce a testat noua Dacia DusterCat consuma noul Duster: Ce-au descoperit francezii la test drive si ce avertisment lanseazaIata care vor fi preturile in Romania ale noului Dacia Duster

C.S. ...citeste mai departe despre "Presa din Spania prezinta cele 5 concluzii trase dupa testul cu noua Dacia Duster" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#test Dacia Duster, #impresii Dacia Duster , #Stiri Auto