Politele RCA s-ar putea ieftini

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 10:16
1618 citiri
Politele RCA s-ar putea ieftini

Politele RCA s-ar putea ieftini in acest an, deoarece asiguratorii nu mai platesc nimic la Fondul de protectie a victimelor strazii (FPVS), potrivit Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

"Contributia asiguratorilor care practica asigurarea obligatorie de raspundere civila auto la Fondul de protectie a victimelor strazii (FPVS), aferenta anului 2011, a fost de 0,3% din primele brute incasate de asiguratorii RCA. Nivelul contributiilor colectate de FPVS, pana in prezent, este suficient pentru onorarea obligatiilor Fondului, in perioada urmatoare", a declarat sefa Directiei Comunicare si Relatii cu Mass-Media al CSA, Catrinel Frincu, pentru Ziare.com.

In aceste conditii, exista posibiliatatea ca asiguratorii sa ieftineasca polita RCA, avand in vedere ca eliminarea contributiei la FPVS este o masura ce vizeaza direct firmele de asigurare, venind in sprijinul activitatii acestora.

"CSA considera ca decizia temporara de eliminare a contributiei asiguratorilor RCA catre FPVS reprezinta un sprijin pentru sustinerea activitatii pe acest segment, intr-o perioada in care afacerile din asigurari sunt supuse presiunilor cauzate de un context economic inca dificil", a completat Catrinel Frincu.

Citeste mai multe despre Politele RCA s-ar putea ieftini pe Ziare.com.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#asigurari auto RCA, #polite RCA preturi, #polite RCA ieftine , #Stiri Auto