Pierderile Chrysler au scazut in T2 cu 12,7%

Marti, 10 August 2010, ora 09:05
1261 citiri
Pierderile Chrysler au scazut in T2 cu 12,7%

Pierderile Chrysler au scazut in trimestrul al doilea cu 12,7%, la 172 milioane dolari, de la 197 milioane dolari in primele trei luni ale acestui an, dar compania a anuntat ca procesul de redresare continua si ar putea imbunatati previziunile financiare pentru 2010, transmite Reuters, citat de Mediafax.

In trimestrul al doilea din 2009, Chrysler a functionat in actuala forma numai cateva saptamani, astfel incat rezultatele nu pot fi comparate.

Veniturile nete au urcat cu 8,2%, la 10,5 miliarde dolari, fata de primul trimestru, in timp ce profitul operational a avansat cu 40 de milioane de dolari, la 183 milioane dolari.

Majorarea profitului a fost rezultatul cresterii productiei si al facilitatilor acordate clientilor.

Directorul general al Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat ca rezultatele confirma ca producatorul auto este pe cale sa isi indeplineasca obiectivele, dar mai are multe de facut.

Pentru 2010, Chrysler anticipeaza venituri de 40-45 miliarde de dolari si un flux negativ de capital de un miliard de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#pierderi, #chrysler , #Stiri Auto