Peugeot 308 SW, din toamna si in Romania

Marti, 15 Iulie 2008, ora 09:54
1260 citiri
Peugeot 308 SW, din toamna si in Romania

Trust Motors, importatorul marcii Peugeot in Romania, ii va face fericiti pe fanii modelului 308 in aceata toamna, odata cu aducerea versiunii SW si in Romania. Aceiasi fani vor ajunge, probabil, in culmea extazului in prima parte a anului viitor, cand in Romania va fi comercializat si cabrioletul 308 CC, urmasul lui 307 CC.


In prezent, portofoliul Peugeot in tara noastra cuprinde un total de 17 modele, 13 dintre acestea destinate transportului de pasageri si patru modele de vehicule comerciale, in diferite configuratii ale caroseriei.


Compania franceza a inregistrat o scadere de 2% a vanzarilor pe

teritoriul Romaniei in primul semestru al anului comparativ cu aceeasi

perioada a anului trecut, dupa ce in 2007 vanzarile crescusera cu 29%

fata de 2006. Trust Motors si-a fixat pentru acest an o tinta de vanzari de 18.500 vehicule, estimand o cirfa de afaceri de 230 milioane de euro.


Peugeot isi mareste si reteaua de showroom-uri din Romania, urmand ca in cursul acestui an sa fie deschise noi facilitati care cuprind service, piese de schimb si showroom la Focsani, Turnu Severin, Targoviste si Iasi - unde in prezent mai functioneaza o concesiune.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...