O publicatie din Marea Britanie a pus lupa pe Dacia Sandero: Ce plusuri si minusuri a depistat

Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 11:00
1302 citiri
O publicatie din Marea Britanie a pus lupa pe Dacia Sandero: Ce plusuri si minusuri a depistat
Foto: Facebook/Dacia Romania

Sandero e una dintre cele mai ieftine masini disponibile pe Batranul Continent la momentul actual, iar britanicii, in special, sunt uimiti de ceea ce au reusit Dacia si Renault.

Publicatia Eurekar e ultima care a luat la puricat modelul de clasa mica al celor de la Dacia.

"Vechea zicala ieftina si buna nu mai e asa des aplicata in aceste zile, dar exista un brand precum Dacia, care produce unul dintre cele mai ieftine modele pe care le poti cumpara, Sandero, cu preturi incepand de la 6.000 de lire sterline", noteaza sursa citata.

Britanicii au ramas impresionati de motoarele pe benzina, pe care le recomanda celor care nu fac atat de multi kilometri pe an.

"Motoarele diesel din gama sunt mai rapide si distractiv de condus. In schimb, motoarele pe benzina sunt netede si putin zgomotoase. Daca nu aveti multi kilometri de condus, atunci e mai indicat sa optati pentru benzina", continua publicatia in cauza.

Asa cum era de asteptat, Dacia Sandero are si cateva minusuri, cum ar fi directia sau materialele folosite la interior. Dar nu atat de deranjante.

"Directia dezamageste un pic, dar daca va ganditi sa va cumparati o masina din aceasta clasa probabil va trebuie doar un autovehicul care sa va duca dintr-un punct in altul, nu neaparat distractiva de condus. Totusi e confortabila", mai scriu britanicii.

"Portabagajul are o marime buna in comparatie cu rivalii, iar scaunul din spate se poate plia pentru a avea si mai mult spatiu. In interior avem mult plastic, dar pare de calitate", a conchis sursa citata mai sus.

Dacia a scapat de un rival: Decizia luata de grupul Renault

In Romania, Dacia Sandero are un pret de pornire de 7.150 de euro, cu TVA inclus.

I.G. ...citeste mai departe despre "O publicatie din Marea Britanie a pus lupa pe Dacia Sandero: Ce plusuri si minusuri a depistat" pe Ziare.com

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Dacia Sandero presa Anglia, #Dacia Sandero plusuri minusuri , #Stiri Auto