Top 10 al celor mai urâte maşini construite în ultimele decenii. Cum arată monstruozităţile

Luni, 27 Decembrie 2021, ora 03:27
817 citiri
Top 10 al celor mai urâte maşini construite în ultimele decenii. Cum arată monstruozităţile
Tata Magic Iris are o singură problemă: este făcută atât de prost, încât dacă pui frână violent riști să cazi în nas FOTO tatamotors.co.ke

Probabil ţi s-a întâmplat şi ţie să întorci capul involuntar după o maşină prea viu colorată sau una super luxoasă. Specialiştii de la carVertical au realizat, recent, un clasament al modelelor pe care ai prefera să nu le vezi niciodată.

Evident, gusturile nu se discută, însă anumite modele câștigă cu siguranță topul celor mai urâte mașini din toate timpurile.

Covini C6W

Covini C6W deschide topul celor mai urâte mașini. Monstruozitatea cu 6 roți avea un motor decent de 400 de cai-putere iar roțile aveau scopul de a păstra mai bine echilibrul și de a oferi o frânare mai bună.

Totuși, design-ul mașinii nu era deloc atrăgător, având în vedere și asemănarea izbitoare cu un model produs de fabricantul italian Ferrari.

Marcos Mantis

Marcos a fost un producător britanic specializat în mașini sportive. Mașinile lor erau, în general, urâte, dar modelul Mantis a atins apogeul.

Din fericire, a fost produs doar un model, în 1968, și a fost scos din producție destul de repede. Ultima apariție a mașinii a fost în 2008, la Festivalul Vitezei.

Fiat Multipla

Produsă între 1998 și 2010, Fiat Multipla s-a dorit a fi o mașină de familie. Din păcate, doar familia Flintstone s-ar fi simțit bine într-un astfel de automobil. Cu farurile distanțate și capota alungită, Multipla părea în trafic un extraterestru printre pământeni.

De asemenea, forma sa ciudată nu era deloc prietenoasă cu legile fizicii, în special cu aerodinamicitatea.

Hyundai Tiburon

Hyundai Tiburon a avut mai multe denumiri. În Europa era cunoscut drept Hyundai Coupé, în timp ce în SUA și pe alte piețe era numit Hyundai Tiburon. Tiburon înseamnă „rechin” în spaniolă – aveau dreptate creatorii, mașina chiar seamănă cu un rechin urât.

Primele modele fabricate în 1996 au fost declarate un eșec estetic, ulterior sud-coreenii investind mult mai mult în departamentul lor de creație și depășind acest moment greu din istoria companiei.

Nissan Cube

Creatorii Nissan Cube cu siguranță nu și-au bătut capul prea mult nici în privința aerodinamicii, nici în privința frumuseții. Nu este clar ce voia să exprime producătorul japonez prin acest model, dar știm că a reușit să comită o "crimă estetică". Mașina a fost lansată în 1998 și este produsă și în ziua de azi.

Mașina lansată pe piața din Statele Unite în 2009 a fost multă vreme ținta ...citeste mai departe despre "Top 10 al celor mai urâte maşini construite în ultimele decenii. Cum arată monstruozităţile" pe Ziare.com

Depozitul pentru deșeuri industriale periculoase de la Copșa Mică a fost închis. România scapă de plata penalităților la nivel UE
Depozitul pentru deșeuri industriale periculoase de la Copșa Mică a fost închis. România scapă de plata penalităților la nivel UE
România a evitat plata penalităţilor după ce Garda de Mediu din Sibiu a închis depozitul neconform de deşeuri industriale periculoase al Sometra SA din Copşa Mică, oraş care zeci de ani...
Sprijin pentru producția mașinilor electrice Ford în România: „Veste extraordinară pentru mediu”
Sprijin pentru producția mașinilor electrice Ford în România: „Veste extraordinară pentru mediu”
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat, marţi, 19 martie, că la fabrica Ford de la Craiova se va produce în curând primul autoturism electric. El a menţionat că în România au fost...
#top masini, #masini urate, #producatori, #design, #motor, #Tata Magic Iris, #Reliant Robin , #Stiri Auto