Mercedes e tot mai aproape sa lanseze masina care se conduce singura (Video)

Luni, 30 Ianuarie 2017, ora 08:34
6219 citiri
Mercedes e tot mai aproape sa lanseze masina care se conduce singura (Video)
Foto: captura Youtube/Marques Brawnlee

Masinile autonome reprezinta viitorul industriei auto, iar Mercedes este unul dintre constructorii ce lucreaza de zor la dezvoltarea tehnologiei.

Mai este putin pana cand masinile autonome vor reprezenta ceva obisnuit in traficul de zi cu zi, astfel ca testele sunt in plina desfasurare.

Iar cei de la Mercedes au prezentat un prototip ce beneficiaza de tehnologia autonoma in totalitate, pentru a le arata fanilor cum va arata viitorul, conform Car Scoops.

Spre deosebire de alte tehnologii similare, care preiau informatiile doar prin ajutorul unor camere de filmat si a unor senzori, Mercedes se bazeaza si pe aplicatia Here Maps, care ofera functii sporite automobilului.

Toate acestea prin sistemul "Drive Pilot", care va fi lansat in noua versiune in acest an. In prima faza va fi disponibil pe modelul facelift al S-Class, iar apoi va fi preluat si de celelalte variante din cadrul grupului.

Drive Pilot este un sistem lansat de Mercedes de ceva timp, care a primit constant imbunatatiri. In variantele disponibile momentan publicului larg Drive Pilot este un sistem semi-autonom, ce poate pastra distanta fata de masina din fata, modifica singur viteza si pastreaza linia de mers.

C.S.... citeste mai departe despre "Mercedes e tot mai aproape sa lanseze masina care se conduce singura (Video) " pe Ziare.com

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Mercedes autonom, #Mercedes full autonom, #lansare Mercedes autonom, #video Mercedes autonom , #Stiri Auto