Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Top 6 maşini de care șoferii se bucură că nu se mai fabrică. Care sunt cele mai fiabile autoturisme second-hand în acest moment

Top 6 maşini de care șoferii se bucură că nu se mai fabrică. Care sunt cele mai fiabile autoturisme second-hand în acest moment

Vorbim mai tot timpul despre cele mai frumoase, impresionante sau cele mai noi și fiabile mașini, însă niciodată despre autoturismele care s-au dovedit a fi adevărate catastrofe pe 4 sau chiar mai multe roţi.

Cu un astfel de clasament ne-au ajutat specialiştii auto de la cautimasina.ro şi care au identificat în cea mai actuală analiză, 6 exemple de maşini absolut insipide.

Citroen C3 Pluriel

Un coupe compact franțuzesc, destul de ciudat, care a făcut un pas în necunoscut. Citroën, inovator ca întotdeauna, a dus conceptul de „fără acoperiș” la un alt nivel.

Dezavantajele? Când îl conduceai trebuia să fii 100% sigur că vremea nu se va înrăutăți, că altfel C3 Pluriel rămânea de-a dreptul fără acoperiș până ajungeai acasă.

În ciuda dezavantajelor evidente, mulți șoferi au cumpărat această mașină. Mai exact, s-au vândut 109.682 de Pluriels. Dar, odată ce producția s-a încheiat, Citroën nu a oferit un înlocuitor direct.

Covini C6W

Covini Engineering încă include C6W în lista de modele. În ciuda faptului că mașina a apărut pentru prima dată în 2004, foarte puține lucruri s-au schimbat de atunci.

Se poate spune că caracteristica remarcabilă a lui C6W este cea de-a doua punte din față, care face ca acest model să aibă un număr impresionant de șase roți. Iar toate aceste roți vin la pachet și cu mai multă aderență, forță la oprire și un factor "wow" care nu se găsește la alte mașini.

Deși beneficiile există, niciun producător auto nu s-a grăbit de atunci să mai lanseze mașini cu șase roți. Cel puțin nu sub forma unei mașini sport ca aceasta.

BMW Z8

Lansat în anul 2000, BMW Z8 părea să fie în sfârșit roadster-ul de succes pe care compania încerca să-l facă de ani de zile, începând cu Z3, un automobil mult mai mic și mai modest.

Deși a fost produs doar câțiva ani de zile, foarte capabilul Z8 a depășit multe supercaruri mult mai scumpe în ceea ce privește accelerația, frânarea și manevrabilitate.

Doar că se pare că nici el nu era exact ceea ce trebuie deoarece nu se mai fabrică și sigur există motive bine întemeiate pentru care compania BMW a luat această decizie.

BMW i3

I3-ul original de la BMW a luat calea nebuniei în anul 2022. În timp ce interiorul și dinamica rezonabil de captivantă a lui i3 continuă să ne impresioneze și acum, autonomia limitată de rulare a hatchback-ului e ...citeste mai departe despre "Top 6 maşini de care șoferii se bucură că nu se mai fabrică. Care sunt cele mai fiabile autoturisme second-hand în acest moment" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 863 ori