Italienii au testat noua Dacia Duster: Consumul real obtinut si ce i-a impresionat

Joi, 08 Noiembrie 2018, ora 10:49
1758 citiri
Italienii au testat noua Dacia Duster: Consumul real obtinut si ce i-a impresionat
Foto: Dacia

Noua Dacia Duster a fost testata de jurnalistii de la un portal auto din Italia, care si-au prezentat concluziile trase dupa cateva zile la volanul modelului constructorului de la Mioveni.

Italienii de la AutoBlog.it s-au aratat impresionati ca Dacia a reusit sa faca o masina mai buna decat vechea generatie si sa pastreze pretul in aceleasi limite.

"Dacia Duster a fost imbunatatita fara sa-si tradeze spiritul original. Echipament bogat, tehnologie actualizata si calitati off-road imbunatatite. Mereu la un pret extrem de accesibil, care face ca Duster sa fie cel mai bine vandut SUV din Italia pentru persoanele fizice", a scris sursa citata.

Italienii au avut in teste un model cu o motorizare 1.5 dCI 110 CP si au obtinut un consum mixt real de 5.5 l/100 km.

Ei au remarcat insa si imbunatatirea calitatii din habitaclu, in special a scaunelor, dar si felul in care se conduce noul Duster.

"In mediul urban, pozitia inalta la volan te ajuta sa ai o vizibilitate buna si nu este greu sa te urci la bord. Masina este usor de condus si nu e greu de parcat, mai ales ca ai si o camera de marsarier.

Motorul are elasticitatea potrivita pentru a nu te forta sa schimbi vitezele prea des. In afara orasului si pe autostrada masina isi face, de asemenea, treaba cu brio", a mai scris sursa citata.

In incheiere, italienii le-au recomandat cititorilor sa mearga pe varianta Dacia Duster in cazul in care isi cauta o masina.

"Noua Dacia Duster este solutia potrivita pentru cei ce cauta o masina versatila, capabila sa fie atat o masina normala, cat si SUV la un pret rezonabil. Noua generatie este mai confortabila, mai dotata si placuta de condus", a conchis publicatia italiana.

In Italia, Dacia Duster are un pret de pornire de 11.900 de euro. In Romania, e mai scumpa si pleaca de la 12.900 de euro.

Dacia Duster, nominalizata la titlul de masina anului 2019Presa franceza a publicat topul celor mai bune SUV-uri compacte din 2018. Dacia Duster intrece nume greleConcluziile foarte dure trase de Jeremy Clarkson dupa ce a testat noua Dacia Duster

C.S. ...citeste mai departe despre "Italienii au testat noua Dacia Duster: Consumul real obtinut si ce i-a impresionat" pe Ziare.com

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#test Dacia Duster 2018, #review Dacia Duster 2018, #consum real Dacia Duster 2018, #cat consuma Dacia Duster , #Stiri Auto