Indicatoare rutiere de peste 1 mil de euro in Bucuresti

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 13:55
1726 citiri
Indicatoare rutiere de peste 1 mil de euro in Bucuresti

Edilii Capitalei vor cheltui 4,64 milioane de lei (circa 1,1 milioane de euro) pentru marcaje si indicatoare rutiere noi, care trebuie sa apara in oras pana la sfarsitul anului.

Licitatia pentru contractul aferent acestor investitii a fost castigata de firmele Vesta Investment si Marca Plast, conform site-ului guvernamental de licitatii publice.

Pe carosabilul din Capitala vor fi aplicate, astfel, marcaje rutiere pe 3.050 de metri patrati si covor antiderapant rosu pe 14.500 de metri patrati.

De asemenea, vor fi montate 100 de indicatoare rutiere clasice, 20 de indicatoare rutiere "Trecere pentru pietoni", echipate cu lampi cu led-uri, si 60 de indicatoare rutiere "Spital", echipate cu lampi cu led-uri.

Tot pana la sfarsitul anului vor fi montati 60 de stalpi de sustinere indicatoare, 1.200 butoni rutieri reflectorizanti si 250 de limitatoare de viteza.

Perioada de garantie minima solicitata este de 24 luni pentru marcaje, indicatoare, stalpi de sustinere si butoni rutieri, respectiv de 12 luni pentru limitatoarele de viteza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#euro, #marcaje, #milion, #rutiere , #Stiri Auto