Inchiriaza acum autocare si microbuze moderne!

Luni, 10 Mai 2021, ora 18:20
360 citiri
Inchiriaza acum autocare si microbuze moderne!
inchiriere autocar FOTO: transcarsrl.ro

Daca doriti sa organizati o excursie in tara sau in strainatate, cu siguranta va trebuie un autocar modern bine utilat si soferi profesionisti cu multi ani de experienta!

Nu toate companiile de transport si inchirieri autocare si microbuze pot furniza servicii de acest gen de foarte buna calitate si nu toate au in dotare un parc auto sigur si performant.

SC TRANSCAR SRL este o companie care furnizeaza servicii de transport si servicii de inchirieri autocare Bucuresti de foarte buna calitate. Alte localitatile in care puteti contracta astfel de servicii sunt urmatoarele: Ilfov, Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele si Zimnicea.

Inchirieri autocare de la SC TRANSCAR SRL

Toate autocarele din dotarea acestei companii sunt sigure si foarte bine intretinute. Ele au capacitati diferite 20, 52 sau 55 de locuri. Pot fi transportate si grupurile mici, mai putin numeroase. Autocarele sunt de tip Mercedes, IVECO sau ISUZU. Cele mari sunt dotate cu toalete onboard, cu instalatii de aer conditionat, sistem de sonorizare DVD si instalatii de iluminat pentru citit.

Pot fi inchiriate pentru evenimente deosebite, petreceri, aniversari, botezuri sau nunti sau pentru excursii in tara sau in a. Compania aceasta va pune la dispozitie inclusiv microbuze sau autocare pentru transport pe perioada vacantelor, transport tip business, ecumenic, transport salariati sau transport copii.

Se adapteaza perfect la solicitarile fiecarui partener deoarece experienta de peste 18 ani in acest domeniu ii ajuta mult sa faca lucrurile cu profesionalism.

IMPORTANT! Preturile practicate de companie includ cheltuielile pentru combustibil, cheltuielile pentru sofer si taxele precum si asigurarile aferente. Daca doriti in amanunt detalii despre tipurile de asigurari pe care le puteti contracta apelati numarul de telefon postat pe site-ul companiei, transcar.ro. In felul acesta aveti posibilitatea de a intra in mod rapid si exact in posesia tuturor informatiilor de care aveti nevoie pentru calatoria grupului dumneavoastra.

Inchirieri microbuze si autocare pentru transport salariati

Daca aveti nevoie de servicii de inchirieri microbuze Bucuresti nu ezitati sa contactati reprezentantii companiei chiar acum pentru a discuta ce solutii exista. Este o companie flexibila care depune eforturi pentru rezolvarea problemelor fiecarei persoane in parte. Nu multa lume procedeaza in felul acesta astazi!

Analizati cu atentie oferta companiei SC TRANSCAR SRL pentru servicii de transport angajati. Este mult mai convenabil sa apelati la o firma de transport decat sa va dezvoltati propria flota auto!! Nu conteaza numarul de salariati. Compania TRANSCAR SRL va poate trimite oferta pentru ambele situatii. Soferii sunt experimentati iar masinile sunt asigurate din punct de vedere tehnic. La noi verificarile se fac periodic!!

In aceleasi conditii de siguranta putem transporta si copii. Transportam copii care merg la gradinita, la scoala sau la liceu sau la after school. Soferii cu care colaboram sunt foarte atenti si prietenosi cu copiii, nu trebuie sa va faceti nici un fel de griji.

Completati acum formularul de contact si in scurt timp veti primi oferta companiei pentru servicii de transport sau inchirieri autocare si microbuze. Speram sa incepem sa colaboram cat mai curand!

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#inchiriere autocar, #inchiriere microbuz, #bucuresti , #Stiri Auto