Iata care vor fi preturile in Romania ale noului Dacia Duster

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 21:43
1562 citiri
Iata care vor fi preturile in Romania ale noului Dacia Duster
Foto: Facebook/Dacia Romania

Dacia a dezvaluit, joi, preturile pentru Romania ale noului model Duster.

Potrivit reprezentantilor producatorului auto de la Mioveni, cea de-a doua generatie a SUV-ului romanesc va fi comercializata in tara noastra la preturi cuprinse intre 12.350 si 18.750 de euro.

Informatiile au fost furnizate cu ocazia unui drive-test organizat in Grecia pentru jurnalistii romani, iar noul Duster va fi comercializat in trei versiuni de echipare: Esential, Comfort si Prestige.

Pretul pentru versiunea Esential porneste de la 12.350 de euro, cu TVA si creste in functie de tipul de motorizare, putand ajunge la peste 16.000 de euro, cu TVA. In cazul nivelului de echipare Comfort, preturile sunt cuprinse intre 13.400 si 17.100 de euro, cu TVA, cel mai mare pret, de 18.750 de euro, fiind in cazul nivelului de echipare Prestige.

Intrebati de ce in Romania nu va fi comercializata si varianta de echipare Acces, care in Franta se va vinde cu mai putin de 12.000 de euro, reprezentantii Dacia au explicat ca pe piata din tara noastra mai putin de 1% dintre cumparatori au optat, in ultimii ani, pentru autoturisme Duster cu un nivel minimal de dotari.

Noul model Duster, produs la Uzina Dacia de la Mioveni, a fost testat in premiera de jurnalistii romani, joi, pe soselele din sudul Greciei.

Noua versiune a modelului Duster de la Dacia a fost dezvaluita in premiera mondiala pe 12 septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. In Romania, modelul a fost prezentat public pentru prima data pe 24 septembrie, la "Renault Day", un eveniment la care au participat aproximativ 15.000 de oameni, organizat pe platforma industriala Dacia din orasul Mioveni.

Cel mai bine vandut model al gamei la nivel international, Duster, se prezinta cu un nou design, atat la exterior, cat si la interior, dar si cu o serie extinsa de echipamente.

Potrivit producatorului, in materie de motorizari, noul Duster este echipat cu motoarele pe benzina SCe 115 CP (in versiunea 4X2) si TCe 125 CP (in versiunile 4X2 si 4X4), asociate cu o cutie de viteze manuala.

In ceea ce priveste oferta diesel, modelul propune blocul dCi 90 CP in versiunea 4X2 si dCi 110 CP in versiunile 4X2 si 4X4, combinate cu o cutie de viteze manuala. Motorul dCi 110 CP (in cazul versiunii 4X2) poate fi echipat cu cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj EDC.

Lansat mai intai sub marca Dacia, Duster este vandut incepand din anul 2011 si sub marca Renault in America Latina (Brazilia, Argentina, Mexic, Chile si C ...citeste mai departe despre "Iata care vor fi preturile in Romania ale noului Dacia Duster" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#Dacia Duster preturi Romania , #Stiri Auto