Iata care sunt noutatile Volkswagen pentru Golf 2017

Luni, 30 Ianuarie 2017, ora 23:47
5973 citiri
Iata care sunt noutatile Volkswagen pentru Golf 2017
Foto: AutoExpress

Nemtii de la Volkswagen se pregatesc de lansarea pe piata a noului Golf, o versiune restilizata a lui Golf 7, care promite o serie de imbunatatiri fata de modelul precedent.

Daca la capitolul design exterior s-a umblat foarte putin, noutatile sunt la interior si, mai ales, sub capota.

Cei de la AutoExpress scriu ca una dintre modificarile cele mai vizibile pentru viitorii clienti este introducerea display-ului color pentru sistemul de Infotaiment in toate versiunile, dimensiunile pornind de la 6,5 inchi si ajungand pana la 9,2.

Noul sistem de Infotainment vine la randul sau cu noi caracteristici, precum posibilitatea de incarcare wireless a dispozitivelor ce permit acest lucru sau optiunea de a controla sistemul de pe telefon sau tableta.

In privinta motorizarii, Volkswagen propune un nou motor pe benzina, de 1,5 litri si 148 de cai putere. Acest propulsor beneficiaza de sistemul Active Cylinder Management, care permite oprirea cilindrilor motorului atunci cand se ruleaza la viteza constanta pentru economisirea combistibilului.

Versiunea de top, GTI, va veni cu propulsoare ce produc 227 si, respectiv, 241 de capi putere, in timp ce dieselul ramane acelasi de doi litri si 181 de cai putere.

Modificarile de design exterior sunt minime si includ noi prize de aer in bara fata sau optiunea farurilor cu tehnologie LED.

Preturile noului Golf, care este o versiune intermediara intre Golf 7 si Golf 8, pornesc de la 21.000 de euro.

M.D. ...citeste mai departe despre "Iata care sunt noutatile Volkswagen pentru Golf 2017" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#Volkswagen Golf 2017, #Volkswagen Golf facelift, #noutati Volkswagen Golf , #Stiri Auto