Hoyo a inceput productia de tractoare la Rasnov

Luni, 21 Iunie 2010, ora 15:38
3432 citiri
Hoyo a inceput productia de tractoare la Rasnov

Compania chineza Hoyo a inceput productia de tractoare la uzina din Rasnov, iar prima serie de vehicule va fi finalizata la mijlocul lunii iulie, odata cu terminarea lucrarilor la secta de montaj a fabricii, a declarat pentru MEDIAFAX directorul executiv al constructorului, Denisa Vasilescu.

P

roductia de tractoare a fost amanata in mai multe randuri, din luna decembrie 2009, din cauza unor intarzieri la lucrarile de la sectia de montaj.

Reprezentantii companiei au precizat ca la uzina din Rasnov, care a fost inaugurata in luna septembrie 2009, se vor produce anual peste 20.000 de tractoare.

Hoyo Agricultural Machinery Equipment va produce opt tipuri de tractoare cu capacitati cuprinse intre 25 si 120 de cai putere si preturi pornind de la 6.500 de euro.

Uzina de la Rasnov este controlata de firma chineza Hoyo - SHK Modern, parte a grupului Shantuo Agricultural Machinery Equipment, cu o participatie de 80%, restul actiunilor fiind detinute de firma romaneasca Goldex Industry.

Denisa Vasilescu detine integral firma Goldex Industry.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#hoyo, #productie, #rasnov, #tractoare , #Stiri Auto