Honda Romania mizeaza pe modelele hibrid

Marti, 07 Aprilie 2009, ora 14:53
1535 citiri
Honda Romania mizeaza pe modelele hibrid

Compania Honda s-a angajat sa vina cu un raspuns la problemele actuale de mediu, considerand tehnologia propulsiei pe baza de hidrogen ca fiind solutia ideala pentru obtinerea unui nivel zero de emisii, sustin oficialii Honda Trading Romania.

„Modelele cu transmisie hibrida Civic si Insight, conceptul CR-Z si FCX Clarity reprezinta viziunea noastra de viitor”, au declarat oficiali ai companiei.

Insight este un vehicul practic si flexibil, cu un nivel redus de emisii si un consum redus de combustibil. Conform oficialilor Honda, modelul va ajunde in Romania in luna iunie a acestui an. Misiunea modelului Insight este aducerea vehiculelor hibride la un pret accesibil, pentru un numar mai mare de clienti.

FCX Clarity este modelul cu propulsie pe baza de hidrogen, cu emisii zero, model ce a fost prezentat in 2008. Ultimul model FCX dispune de imbunatatiri precum autonomie, putere, greutate si eficienta. Aspectul exterior este dinamic si sofisticat, lucru rar intalnit la vehiculele fuel cell.

Civic Hybrid este modelul Honda cu cele mai scazute emisii CO2. Chiar daca vanzarile depasesc toate target-urile in Europa, nivelul de emisii al modelului a fost revizuit. Civic Hybrid pastreaza acelasi grup motopropulsor premiat, care combina un motor termic cu emisii scazute cu unul electric pentru obtinerea unui consum redus de combustibil in regim urban, alaturi de emisii scazute. In Romania modelul este disponibil la pretul de 18.980 de euro fara TVA.

Conceptul CR-Z adauga o nuanta sportiva tehnologiei verde Honda.

In sustinerea tehnologiei verzi, Honda Trading Romania promoveaza spiritul ecologic si prin lansarea unui proiect educativ pentru soferi. Eco Challenge este o competitie organizata cu scopul de a aduce in atentia soferilor stilul ecologic de a conduce.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#civic, #hibrid, #honda, #insight , #Stiri Auto