Francezii au luat la puricat noul Duster: Ce le-a placut si ce le-a displacut

Vineri, 15 Septembrie 2017, ora 09:27
1512 citiri
Francezii au luat la puricat noul Duster: Ce le-a placut si ce le-a displacut
Foto: Facebook/Dacia Romania

Dacia a lansat saptamana aceasta noua generatie a Dusterului, iar mai multe publicatii de specialitate au luat contact cu SUV-ul romanesc care va putea fi vazut pe sosele incepand cu 2018.

E si cazul publicatiei franceze Challenges, care prezinta argumentele pro si contra noului Duster.

Conform sursei citate, noul Duster e mult mai confortabil decat precedentul model si are un look mai modern. A primit insa si bile negre pentru interiorul simplu si plasticul regasit pe bord.

Dar iata concluziile trase de jurnalistii francezi:

Pro:

Acum, dupa ce deschizi portiera, atmosfera e mult mai moderna ca inainte;Caroseria este simpla si robusta;Datorita amplitudinilor de reglare mai mari decat inainte, fie ca esti inalt sau scund, slab sau gras te simti confortabil in scaunul soferului. Progresul principal provine din ajustarea adancimii coloanei de directie, care pana acum putea fi ajustata numai in inaltime;Salutam butoanele corect plasate, dar si ecranul central superior, care nu te va mai face sa-ti iei ochii de la drum;Scaunele sunt confortabile, iar portbagajul ar trebui sa va fie suficient.Ofera mai mult confort decat modelul precedent.

Performanta fantastica pentru Dacia Duster: A fost nominalizata la titlul de "Masina Anului 2018"

Contra:

Ajustarile sunt corecte, desi unele parti pot fi mai regulate. Nimic dramatic insa.Renault Captur si Kadjar pot sta linistite cand vine vorba de ambianta de la bord. In ciuda unor linii frumoase, seriozitatea domina;Butonul de reglare a scaunelor este localizat pe usa laterala, iar asta o sa va puna ceva dificultati cand apucati manerul usii;Interiorul simplu si plasticul tare i-ar putea descuraja pe cei care-si doresc un SUV mic, dar chic.

Vezi si:

Presa britanica a prezentat primele impresii dupa lansarea noului Duster

Primele comenzi pentru noul Duster vor fi luate la sfarsitul acestui an sau chiar inceputul lui 2018.

I.G.... citeste mai departe despre "Francezii au luat la puricat noul Duster: Ce le-a placut si ce le-a displacut" pe Ziare.com

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#noul Dacia Duster pareri, #Dacia Duster presa Franta , #Stiri Auto